Itt a Mortal Kombat: Legacy második évada

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Kevin Tancharoen nagy sikerű sorozata végre folytatódik, ráadásul nem kell egy-egy hetet várni a következő epizódra, egy ültő helyünkben ledarálhatjuk a tíz epizódot. Még több bunyó, még feszesebb sztori vár ránk.

A Warner Bros. elkészítette a Mortal Kombat: Legacy második évadát. A bajnokság kezdetét vette, még látványosabb harcok várnak ránk, ráadásul ismerős és teljesen új szereplőknek is örülhetünk. Olyan legendás színészek játszanak előttünk kicsi a rakást, mint Mark Dacascos és Casper Van Dien, de jól áll nekik. Ha mind a tíz részt megnézzük, akkor egy komplett egész estés film kijön belőle.

11.
11.
Berencsit
Zoenn, erröl akartam blogot irni, de így storno... :)
10.
10.
giga321
3 napja néztem meg egyhuzamban, nekem nagyon tetszett. Ermac és Kenshi harca nagyon jó volt. Kung Lau elég badass volt első részben. Jah meg Skorpió Fatalityje mindent vitt. Johhny Cage baromkodása is jó volt. Kár, hogy csak ilyen rövid simán néztem volna még tovább, sokkal tovább.
9.
9.
EBR2000
#8: Van egy másik Kung Lao a ''Nagy Kung Lao" néven. Mind-2-nek ő a felmenője!
http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Nagy_Kung_Lao
8.
8.
hurkagyurka2
Liu Kang a rossz oldalon? Nahát. Egyébként jó ez a kiégett, megtört karakter, a szokásos örök optimista "jófiú" vonal helyett... Lehet, hogy rosszul emlékszem, de Kung Lao nem az apja a játék sztorija szerint?
Casper Van Dien gáz, roppant tehetségtelen "színész", rossz választás volt... Inkább tűnik idegbetegnek, nem hozza azt a laza, nemtörődöm, flegma stílust, amit kellett volna...
Bárcsak összedobnának végre egy igazi, amolyan Avengers színvonalú MK mozifilmet, de azt hiszem ez álom marad csak :( Pedig anno volt annyi rajongója szerintem, mint a Marvel képregényeknek!
7.
7.
Mr. Wagner
Ermac kinézete engem kissé meglepett. Azt még nem értem, hogy miért váltották fel a szokásos 1v1 küzdelmeket egy team death match formulára. De összességében tetszett, jó újra élőszereplős MK-t látni. Szüksége volt már erre az emberiségnek!!! :D Remélem nem kell újabb 2 évet várni a következő évadra.
6.
6.
paraszt
nekem hiányzik belőle Sektor meg Cyrax, bár még bármi megtörténhet :)
5.
5.
keiji maeda
#3: ja meg nem vagyok egy liu kang rajongó de nem nagyon tetszett ez a leszarok mindenkit leverek aki az utamban áll karakter :) de majd kiderűl ha egszer elkészűl a többi része hogy megy tovább mindenesetre azt is várom
4.
4.
EBR2000
Örülök! :)
Várom a feliratot! Remélem hamar meglessz...
3.
3.
keiji maeda
egyébként nekem tetszett jó volt , bár jobban örültem volna ha kicsit hosszabak a részek vagy ha már ugyis egybe megnézhetőre csinálták akkor egy rendes 1,5-2 órás filmnek is jó lett volna :)
2.
2.
goblinfing
1.
1.
keiji maeda
igen igen de egyébként oké hogy 10 rész de a második rész is már ugye 8:45 ebből 1:30 az előző rész összefoglalója
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...