Batman: Arkham Origins - Wii U-n olcsóbb lesz

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 29.
  • Hír
Link másolása
Mint ismert, a Batman: Arkham Origins Wii U-s változatából kimarad a multiplayer mód, és bár nem tudni, hogy miért, de legalább cserébe ez a játék olcsóbb lesz, mint a többi kiadás.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Batman: Arkham Origins Wii U-változatából kimarad a multiplayer mód, az viszont továbbra sem világos, hogy miért: bár a Wii U-s játékot nem a Rocksteady készíti, a többjátékos rész amúgy sem hozzájuk tartozik, a Splash Damage rakja össze.

Sebaj, ha már így alakult, a Warner Bros. legalább igyekszik kiengesztelni a Wii U-fanokat: a multi hiányáért cserébe ez a változat olcsóbb lesz, 60 dollár helyett csak 50 dollárt kell kifizetni érte október 25-én. Ez persze csak az ajánlott fogyasztói ár, kérdés, hogy itthon érezhető lesz-e a különbség.

És más érdekességek...

Az új Batman-játék is kint volt az Eurogamer Expón, az alábbi felvételen is látható előzetesben a fejlesztők két érdekességről is beszéltek. Egyrészt előkerült az Initiation DLC, amiben Bruce Wayne-t irányíthatjuk majd. Mármint eddig is vele játszottunk, csak éppen Batman minőségében, viszont az előzményekhez visszanyúló anyagban Wayne-nel Ázsiában sajátíthatjuk el a nindzsatudomány minden finomságát. A Rocksteady szerint a League of Assassins nincs belekeverve a történetbe.

Ezen felül esett néhány szó az I Am the Night módról, ami egy olyan nehézségi szint lesz, ami csak a játék befejezése után nyílik meg: ilyenkor egyetlen életünk lesz, és nem is menthetünk majd.

132.
132.
kopic
Vagy ha most erre nem ernek ra per pillanat, akkor nem szoltam.
131.
131.
kopic
Ugy nez ki, hogy a modiknak szolni sincsen sok ertelme, mivel mar kettonek is irtam, de meg mindig nem csinaltak semmit....... -.-
Szep, mondhatom....
130.
130.
DON GONDOCS
Hmm milyen magasröptű kommentek szálnak itt kérem szépen. Valaki érdekel a Batman?
129.
129.
kopic
#118: Ez az ! Az ilyen szanalmas, gyerekes veszekedesek miatt az embernek mar a kommentelestol is elmegy a kedve.......:S
Az ilyen dolgokra lenne ott a privat uzenet nem ?!
125.
125.
Dercsi
Ne rontsák el a sztorit, a multi az nem érdekel.
124.
124.
aordog
Mär nagyon värom...azért kiväncsi leszek a megjelenítésre is, hiszen a Wii U- ban azért több van, mint ami lätszik...
123.
123.
markoci555
Azt hittem hogy a 100 hozzászólás arról való elmélkedés lesz, miért nincs multi, de csak a szokásos chat-elés megy, gondoltatok arra, ha elér egy kommentszámot az oda vissza válaszolgatás, akkor elmenjetek valami skype-ra vagy mit tudom én mit használnak most a népek, és ott öljétek egymást?
119.
119.
RetecH
A játékot már nagyon várom. :) Őszintén szólva nem zavarna, ha kihagynák a multiplayert a PC-s verzióból. Van egy olyan érzésem, hogy kb. akkora sikere lesz mint amekkora az AC multijának van - kis ideig lefoglal, hamar megunod, de nem érdekel mert úgy is a single miatt veszed meg a játékot.
OFF: A rohadt életbe már miért kell ezt a hírt is szétoffolni? Baromi unalmas ilyen gyakran vitákat látni... a privát üzenetet meg mi a rákra találták ki ha nem egy ilyen beszélgetés lefolytatására?
Hmm, vajon buboréksrác milyen eget rengető módon fog leoltani...
118.
118.
balint23h
Hozzá akartam szólni de 118 hozzászólás mellett inkább hanyagolom...
112.
112.
Norbiii
#110: Nagyon sajnálom, én tényleg nem akartam ezt. :(
110.
110.
Elyas
kimoderált üzenet
106.
106.
Freed
Aztaaaaa...Az élet hatalmas nagy problémái :-D
101.
101.
Elyas
Ugy gondoltam végig olvasom ezt a "magasrangú vitàt" de aztàn ràjöttem hogy este 11 kor nekem ehhz nincs türelmem szóval erre csak annyit mondok: Basszátok meg h szétoffoltok egy érdekes hírt. Menjetek privbe... Jah hogy az màr nem megy mert kell a feltünés??? Gyerekesek vagytok (bàr milyenek is lennétek gyerekként?)
96.
96.
Norbiii
#94: Szép álom lenne. :) Add kölcsön a Boxod a GTA-val együtt, és majd áthívlak és együtt játsszunk, na? xd

Hogy mondta Terence Hill:

Ha fej akkor az enyém, ha írás megfelezzük, nos? :DDDD
94.
94.
kopic
92.
92.
Norbiii
#88: Üdv kopic. Látom nem GTA-zol? xd xd Add már kölcsön kérlek. :) Basszus megint belekeveredtem..:D
88.
88.
kopic
Na jo, nekem itt lett elegem.... szolok a modiknak....
86.
86.
Norbiii
#82: Szevasz EBR. :) Jó megint látni. Soha nem gondoltam volna, hogy pár hét után itt futunk megint össze. xd xd Ez az én formám basszus. :DDDDDDD
82.
82.
EBR2000
The war is coming...
És érvelni még mindig luxus!
74.
74.
jszili32
#69: Lefekvés előtt még kisírja magát mert nincs egy barátja se!
XD
68.
68.
Norbiii
#67: Hagyd rá! A hülye is észreveszi, hogy provokál, az a célja, hogy engem lejárasson! Minél több vitába keveredek, annál rosszabb lesz nekem, és az a célja, hogy nekem rossz legyen!

Én egyszer sem kötöttem belé, soha nem kezdeményeztem vele párbeszédet, soha nem szóltam hozzá magamtól, egy rossz szót sem, ellentétben őt, aki hetek óta csípkelődik....
62.
62.
simon 555
Ilyenkor hol vannak a moderátorok?-.-
57.
57.
Norbiii
#54: 8 éves? xd xd +1 :)

Nem akarok szégyent hozni, csak eléggé alám tesz, de nem veszi észre, hogy egyedül van, és vagy 4-5 ember, akit nem én béreltem fel, (mielőtt megkapnám a jelzőt) nem ért vele egyet. xd

A vak is látja, aki elolvassa az elejétől, hogy ki kezdte, és ki személyeskedik. Múltkor már ki lett moderálva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...