Parkolópályán a Shadow of the Eternals

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 30.
  • Gyászhír
Link másolása
Hiába bizakodtak a készítők, mégsem tudják folytatni a Shadow of the Eternals munkálatait. A Precursor Games feloszlik, a projektet pedig parkolópályára teszik - igaz, a fejlesztők szerint nem végérvényesen.

A Precursor Games augusztusban másodjára is elhasalt a Shadow of the Eternals Kickstarter-kampányával, és bár a fejlesztők akkor még azt ígérték, megoldják valahogy a projekt finanszírozását, most már egyértelmű, hogy ez nem fog sikerülni.

A Silicon Knights egykori veteránjait is magába foglaló csapatot feloszlatták, a játék fejlesztését pedig leállították. Denis Dyack direktor szerint a döntés nehéz volt, de így is nagyon büszkék arra, amit csapatként elértek és amit a közönségnél elértek - semmit nem bántak meg. Dyack azt is hozzátette: bár a projekt nem halt meg, egy darabig biztosan pihenni fog.

3.
3.
DON GONDOCS
Jó lenne ha inkább eladnák a játék jogait vagy valamilyen exclusive címnek csinálnák. Mert jó lenne ha befejeznék ezt a játékot
1.
1.
Freed
Hát jó...hallottunk már ilyet.Amúgy nem semmi mennyi pénzbe van egy játék elkészítése.Félek,ha növekednek az igények,csak a nagy gyártók fognak maradni,akik meg próbálkoznak valami újat mutatni,arra nem lesz elég pénz finanszírozni...ne így legyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...