Shadow of the Eternals - újabb Kickstarter-bukta?

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 19.
  • Gyászhír
Link másolása
Utálom, mikor valaminek jó előre be kell harangozni a végét vagy bukását, de sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a Shadow of the Eternals második Kickstarter-kampánya is kudarccal zárul majd.

A Precursor Games leállította, majd némileg átgondoltabban, szerényebb célkitűzések mellett indította újra a Shadow of the Eternals Kickstarter-kampányát, azonban nagyon úgy néz ki, hogy ez is csúfos kudarccal ér majd véget: a stúdió 750 ezer dollárt szeretne összekaparni a fejlesztéshez, ehhez képest 278 ezer dollár jött össze, és már csak négy nap van hátra a gyűjtésből.

A GameCube-exkluzív Eternal Darkness szellemi örökösének kikiáltott cím PC-re, Wii U-ra és PS4-re jelent volna meg, a tervek szerint a túlélő horror több játszható karaktert és történelmi korszakot is felvonultatott volna - az eddig látottak alapján az egyik éppen Báthory Erzsébet körül bonyolódott volna.

A vicc az, hogy a minap egy új gameplay videó is érkezett a játékról, és ennek a végén a fejlesztők meglehetősen idétlen módon próbálják megválaszolni a kérdést, hogy mi lesz a projekttel, ha nem jön be rá elég pénz... Ja igen, a videó egyébként a felfrissített Sanity-mechanikát mutatja be:

7.
7.
MoRT2195
Sharknado: The Game? OMG! Ide vele! :D
6.
6.
DON GONDOCS
Pedig nagyon jókis játéknak néz ki
3.
3.
aordog
Ott a pont. Nem kell.
2.
2.
Jaj, töröljék már a játék terveit, folyton csk bukás, kickstarter, bukás. Arról nem beszélve, hogy a halált sem érdekli, megint csak egy tucatjáték.
1.
1.
crytek
Én úgy tudom ,hogy AMD pénzelte game és mivel már csomót beleölt meg fog jelenne így is úgy is!
Csak ennek fényében nem értem akkor ezt a bohóckodást a kickstarteren!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...