Távozik az Eidos-veterán

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 1.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Ian Livingstone több mint húsz év után hagyja ott az Eidost, igaz, nem távolodik el túlzottan a játékipartól. A veterán számos Eidos-cím megszületésénél jelen volt, rengeteget köszönhet neki a csapat.

Több mint húsz év után elhagyja az Eidost Ian Livingstone. A 63 éves úriember nem távolodik el túlzottan a játékipartól, így befektetőként és mentorként is tevékenykedik majd mobilos és online körökben, viszont több időt szeretne fordítani az alapítványára és a Next Gen Skills nevű kezdeményezésére.


Livingstone az elmúlt két évtizedben az Eidos (amit a Square Enix 2009-ben vásárolt fel) valamennyi nagyobb címének megszületésénél jelen volt, beleértve a Tomb Raidert, a Thiefet, a Deus Exet, a Hitmant és a Legacy of Kaint is.

"Mindegyik iparágnak vannak pionírjai és legendái, és bár ezekkel a szavakkal könnyű dobálózni, Ian esetében biztosan nem: neki minden játékkészítő számára inspirációként kellene szolgálnia" - mondta a búcsú kapcsán Phil Rogers, a Square Enix amerikai és európai vezérigazgatója. "Kreativitása és víziói nélkül az olyan nevek, mint a Games Workshop, a Fighting Fantasy vagy a Tomb Raider, sehol nem lennének.

8.
8.
Tallono
Én is neki köszönhetem a fantasy iránti érdeklődésem! Kár, hogy nem tudtam, hogy a világ egyik legjobb játékának a Tomb Raidernek is atyja!
5.
5.
KopyAti
Pont én is ezt akartam kérdezni! Mai napig megvan az összes kaland játék kockázat! WÁÁÁÁÁ! De durva! :) Azt hittem csak névrokonság.
1.
1.
zoenn
Tűzhegy varázslója! F*ck yeah!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...