Három mobiljáték, amit nem hagyhatsz ki

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 4.
  • Letöltés
Link másolása
Három nagyobb mobilos cím is elrajtolt a napokban: megérkezett a Transport Tycoon hivatalos mobilportja, elrajtolt a The Cave iOS-es verziója, és az NBA 2K14 is tiszteletét tette az okoskütyükön.

Megjelent a Transport Tycoon mobilos változata iOS-re és Androidra, az érintőkijelzőkre optimalizált verzió fejlesztésében maga Chris Sawyer is közreműködött. A menedzserjátékok szerelmesei imádni fogják, azt pedig mindenki döntse el maga, hogy jól tették-e a készítők, mikor a free-to-play modell helyett inkább a 7 dolláros árcímkét választották.

A Double Fine legutóbbi - ha nem is hibátlan, de kifejezetten kellemes - játéka, a The Cave is bemutatkozott iOS-en, az irányításba itt drasztikusabban is belenyúltak a fejlesztők. Öt dollárt kérnek a kalandjátékért, ha szereted a Tim Schafer-féle humort, mindenképpen érdemes beszerezned!

És végül, de nem utolsósorban: ma már minden valamire való sportjáték kap mobilos változatot, és bizony, az NBA 2K14 sem marad ki a sorból. A 2K China által készített átirat iOS-en és Androidon is játszható, igaz, az utóbbi esetében nem a Google Playen, hanem az Amazon App Store-ban vehetjük meg a játékot. Nyolc dollárba kerül egyébként.

6.
6.
félelmetes, hogy hová fejlődik a mobilos játékok részletessége komolyan...
5.
5.
EBR2000
NBA! Zsír... Ha meguntam a fifat jöhet ez is. A többivel meg játszottam és tényleg nem rosszak.
4.
4.
markoci555
mik ezek a játékárak? a legjobb közülük a cave a legolcsóbb is, grat
3.
3.
Ca$h
#1: A Seasonst és a Riót kihagytad, nomeg a Star Wars 2-öt is! :)))
1.
1.
Clayman
Cím alapján féltem, hogy Angry Birds, Angry Birds Star Wars, és Angry Birds Spacet írtok :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...