The Cave MAC, PC, PS3, WIIU, X360

Ron Gilbert legújabb játéka, és a maga nemében egészen kiváló!
Típus: Kaland, Platform

Íme, a Games with Gold januári ajándékai

A Microsoft bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak az Xbox Live előfizetői januárban. Ezúttal is négy játéknak örülhettek, többek között a magyar fejlesztésű Deathtrapet is bezsákolhatjátok!

The Cave - megjelent az androidos változat

A nagykonzolos és PC-s változatok után végre Androidra is elérhető a Double Fine platformjátéka, a The Cave. Habár Ron Gilbert alkotása nem váltotta meg a világot, mégis egy humoros és gondolkodásra sarkalló játékról van szó.

Három mobiljáték, amit nem hagyhatsz ki

Három nagyobb mobilos cím is elrajtolt a napokban: megérkezett a Transport Tycoon hivatalos mobilportja, elrajtolt a The Cave iOS-es verziója, és az NBA 2K14 is tiszteletét tette az okoskütyükön.

A The Cave is jön iPhone-ra

Ron Gilbert és a Double Fine közös projektje gyakorlatilag így is megjelent minden fontosabb platformra, de persze miért állnának meg itt a srácok? Jön az iOS-es változat, és ha minden igaz, már nyáron.

Ron Gilbert elhagyja a Double Fine-t

Ron Gilbert nem tud a fenekén maradni, most, hogy befejezte a Cave-et, szedi a sátorfáját, és elhagyja a Double Fine Productionst. Természetesen a jövőben is játékfejlesztéssel foglalkozik majd.

The Cave teszt

Hét elvetemült kalandor és egy barlang. Egy beszélő barlang. A Cave hozott is, meg nem is, sugárzik belőle a rutinszerű kreativitás, és a játékmenete is ötletes, csakhogy az a fránya „de” most sem maradhat el értékeléskor.

Jövő héten érkezik a The Cave, itt a launch trailer

Ron Gilbert személyesen jelentette be legújabb projektje, a The Cave pontos megjelenési dátumát, ígérete szerint a jövő héten válik letölthetővé a platform-kalandjáték valamennyi érintett platformon.

The Cave - itt a második karaktermustra

Új szereplőket ismerhetünk meg a Ron Gilbert nevével fémjelzett Double Fine-alkotásból. A The Cave egy vérbeli platformjátéknak ígérkezik, nem kevés képi humorral övezve. Ha csíped a stílust, kihagyhatatlan lesz számodra.

The Cave - az első karaktermustra

Epekedve várjuk Ron Gilbert következő nagy dobását a Double Fine színeiben. A The Cave egy gondolkodásra sarkalló platformjátéknak néz ki, székbe szögező hangulattal felvértezve. Lássuk, hogy milyen szerzeteket irányíthatunk!

Wii U-ra is megjelenik a The Cave

A Double Fine fejese, Greg Rice a PAX Prime 2012 rendezvényen megerősítette, hogy a Nintendo új konzoljára is megjelenik az oldalnézetes platformjáték, letölthető formában. A The Cave kiötlője nem más mint Ron Gilbert, akinek a zseniális Monkey Island-sorozatot is köszönhetjük.