Launch traileren az F1 2013

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 4.
  • Videó
Link másolása
Ma jelent meg az idei F1-szezont feldolgozó videojáték a Codemasters jóvoltából. A nyolcvanas-kilencvenes évek pilótáival és autóival felvértezett alkotás még egy előzetes erejéig számít a figyelmetekre.

Az első tesztek alapján az F1 2013 stabil 80 százalékot tud felmutatni, ezúttal a Codemasters takaros produktumot tett le az asztalra. A finomhangolt játékmenet mellett a nyolcvanas évek pilótáival is nyomulhatsz a játékban néhány legendás verseny erejéig, ha pedig a Classic Edition mellett döntesz, akkor a kilencvenes évek nagyjait is választhatod.

Ráadás: gyorskörön Koreában.

23.
23.
Oswald
Üdv. lenne egy olyan problémám hogy mikor játszok az F1 2013 játékkal akkor egyszer csak megáll a kép és kilép a játék,aztán a tálcán egy ilyen üzenetet dob ki:http://prohardver.hu/dl/upc/2011-04/67620_kernel_bug.png
Eddig nem volt ilyen semmilyen játéknál,de ennél eléggé idegesítő.
Lehet a VGA-val kell valamit bütykölni?
Sajnos az ilyenekhez nem értek,szóval tudnátok segíteni?
(Mellesleg max grafon játszok. Driver a legfrissebb)
22.
22.
tomihools
#21: remélem javítják de nem csak esős guminál van ez. 8. versenyem jön eddig egyszer sikerült nyernem és azt is úgy hogy nagy nehezen zártam a nekem legjobb ívet majd ki gyorsításnál akadozva nyomtam a gázt hogy nehogy megpörögjek.
21.
21.
takric
Esőben miért kopnak annyira az eső gumik?
Az utolsó 3-4 körben szinte már kigyorsítani se tudok, ha kiállok a boxba a többiek megelőznek persze.
20.
20.
Macika24
Nektek nem zabálja a gumikat a kocsi? Eszméletlen menyire kopnak. a 2012-ben észre sem lehetett venni . Padal játszom lehet azért? Nem értem. Bár ki lehetne kapcsolni mert így teljesen elrontja a játékot.....Pedig szerintem ez lett az edigi legjobb....
19.
19.
takric
#18: Az xbox kontrollere rezeg a kanyarokban.
18.
18.
tomihools
#16: Nem tudom miért rezeghet a kontrollered :/ probáld meg leszedni a driverét majd rakd fel ujra vagy nem tudom mivel én bill nyomom
14.
14.
tomihools
#13: Biztos rajta van ! :) a kod a stem store és a multihoz kell azt hiszem
13.
13.
gatti
Köszi a válalaszt tomihools ! Biztos , hogy a Classic Edition-onon alapból rajta van a lemezen a 90-es évek autói + a pályák ? Egyáltalán nem kell net a tartalom betöltéséhez ? Akkor milyen kódot tartalmaz a lemez ?
12.
12.
tomihools
#10: itt egy baleset videó és egy beintéses videó

http://www.youtube.com/watch?v=Lt84P3wh69g&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=wGzlrv0FR1A
11.
11.
tomihools
#10: Grafikailag nem sokat szerintem egy két effekt lett pluszba ( por,eső,fűst.)
gumikopás realisztikusabb lett! fizika: az auto vezetése változott némileg én billentyűn próbáltam mert nincs kormányom ott kicsit rafináltabb. kigyorsitásnál ralli van többnyire de kormánnyal nincs probléma azt olvastam. a Classic az rajta van alapból! biztonsági auto kijön végre ha olyan van tőrés modell is javult valamit :) ha feltartanak vagy beléd jönn egy másik auto akkor a pilota beint :D a büntetéseket nem dobálják mindenért pl 12 be akkor is kaptál ha vétlen voltál az esetnél. és vannak még egyéb animációk. a tanuló vezetői teszt is változott raktak bele plusz feladatokat de többnyire maradt a tavai . de én még hiányolok pár dolgot
10.
10.
gatti
Megírhatná valaki , hogy miben fejlődött a játék ? Grafika , gumikopás , fizika stb . A Classic Edition plussz tartalma a lemezen van , vagy netről kell leszedni ?
9.
9.
Erix10
Valaki meg tudja mondani, hogy lehet-e végig játszani egy egész szezont például Hamiltonal vagy csak egy saját pilótámmal lehet ?
8.
8.
tomihools
#7: Lett benne változtatva és pozitív irányba szerintem! és a gumiproblémákat nagyon élethűre csinálták xD 25 % os verseny távon kimész kereket cserélni mert a lány elkopik 3-4 kör alatt majd a keményen azt hiszed végig mész csak aztán rájösz hogy az utolsó 1-2 körben annak is annyi és szinte egy kanyart nem tudsz bevenni :D tehát ha nem mész ki akkor nincs tapadás azért leszel utolsó ha kimész akkor meg a kerékcsere miatt. de ezt szerintem állitható csak meg kell találni hogy hol.
7.
7.
ggerchi
Nem tudom hogy a törésmodellen módosítottak-e, de szerintem a széria előző részeit tekintve ráférne.
5.
5.
tomihools
Még egy észre vétel :) Pozitív!!

Beint a másik pilótának az emberem ha pl nem jól húzódik le előlem a lekörözésre váró vagy ha feltart :_D
3.
3.
tomihools
#1: Én tudnék pár apróságot. :D felvezető kör levezető kör díjátadás :) amúgy egész jól össze rakták végre nincs büntetés ha kicsúszol és véletlen vissza csúszol a pályára majd valakit össze törsz :) a biztonsági autó is kijön ha már valami komolyabb baleset van. a kerékcsere nagyon jó lett az effektek is jók lettek ( füst, por)

Egyetlen egy ami nem tetszett az pedig,hogy hozzá nyúltak ismét az irányításhoz és mivel billentyűn tolom így nagyon sok ki gyorsításnál rali autónak érzem a kocsit :/ a 2012-es szerintem tökéletes volt de ez magány vélemény! és a classic mod eszméletlen jó!!!
2.
2.
Gubi
Na még két percet valahogy csak kibírok amíg végez a telepítéssel :)
1.
1.
Ghost26Dave
Nekem nagyon bejön.Nem tudom mit lehetne még javítani rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...