F1 2013 PC, PS3, X360

A 2013-as Formula 1-es szezont feldolgozó játék.

A Codemastersnél maradnak az F1-jogok

A versenyjátékairól híres brit stúdió és kiadó, a Codemasters hivatalosan is megerősítette, hogy sikerült megállapodniuk a Forma 1 jogtulajdonosával, és 2025-ig ők készíthetik a hivatalos játékokat.

Kikerültek a Steam kínálatából a Codies régi címei

Néhány nappal azután, hogy eltávolították a GOG kínálatából a GRID-et, már a Steam boltjában sem tudjuk megvásárolni a játékot, sőt a DiRT 3-at és az F1 2013-at sem. Vélhetőleg lejárt a licencszerződés a Codemastersszel.

Íme, a Games with Gold májusi felhozatala

A Sony után a Microsoft is bejelentette az online szolgáltatásának ajándékjátékait. Az Xbox Live Gold előfizetői ezúttal a Mafia II-t és az F1 2013-at tehetik magukévá Xbox 360-on, míg az Xbox One-osok a CastleStormot kapják meg.

Leépítések a DiRT fejlesztőinél

Mintegy ötven munkavállalójának mondott fel a Codemasters költségtakarékossági szempontok alapján. Az elbocsátásokat egy bennfentes szellőztette meg - a legnagyobb érvágás a GRID és a DiRT fejlesztőit érte.

Brit toplista: szuper rajtot vett az új Wolfenstein

Letarolta a brit játékeladási toplistát a Wolfenstein: The New Order, sőt a MachineGames FPS-e nemcsak a múlt hetet, de az elmúlt hónapokat tekintve is kiemelkedően szerepelt.

F1 2013 - megjöttek a kilencvenes évek

Tegnap óta elérhető az F1 2013 régóta várt DLC-je, amely a kilencvenes évek legendás autóit és pilótáit tartalmazza. Ha nincs Classic Editionöd, akkor most némi pénzmagért frissíthetsz a komplett csomagra.

F1 2013 teszt

Hálátlan feladat évente egy új F1-es játékkal előrukkolni. A kezdeti lelkesedés után tavaly mélyponton volt a Codemasters, talán a nyolcvanas-kilencvenes évek legendás versenyzőivel és autóival felvértezve végre pozitív benyomásunk lesz?

Még mindig a FIFA 14 vezeti a brit toplistát

Alaposan visszaestek az eladásai, de még mindig a FIFA 14 vezeti a brit toplistát - hiába jelent meg négy új cím is a múlt héten. Közben a GTA V újabb és újabb mérföldkövekhez érkezik.

Launch traileren az F1 2013

Ma jelent meg az idei F1-szezont feldolgozó videojáték a Codemasters jóvoltából. A nyolcvanas-kilencvenes évek pilótáival és autóival felvértezett alkotás még egy előzetes erejéig számít a figyelmetekre.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok. Bár a következő napok is ígérnek néhány nagyobb megjelenést, a lendület kétségkívül alábbhagyott. De annyi baj legyen, úgyis élesedik a Grand Theft Auto Online!