Egymilliónál jár a State of Decay

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 6.
  • Biznisz
Link másolása
Szépen fogy az Undead Labs nyitott világú zombis játéka, a júniusi megjelenés óta több mint egymillió példányt adtak el a letölthető címből. A készítők hamarosan bemutatják az első DLC-t.

A State of Decay (teszt) júniusban jelent meg az Xbox Live-on, két nap alatt 250 ezren, az első hónap során pedig 500 ezren voltak kíváncsiak a játékra. Most elérkeztünk a következő mérföldkőhöz: egymillióan töltötték le a zombis címet, és ebben már benne vannak a Steam Early Access-eladások is.

Az Undead Labs az idevágó közleményében kifejti, mennyire örül a számoknak, "szívből köszöni" a vásárlásokat, és hogy a rajongók lelkesedése arra sarkallja őket, hogy még többet dolgozzanak és fejlesszenek a játékon. A készítők rövidesen megosztják az első infókat a játék DLC-jével kapcsolatban.

9.
9.
sebtapasz
nem rossz játék, bár mostanában hanyagoltam, lehet rá kéne menni....
8.
8.
LiL Troy
Tolom én is, egyáltalán nem vészes bugok szempontjából, viszont a felbontással ügyeskedni kellett 5 6 percet, de még így is fura + Keyboardal tolom elég nehéz de ezeket leszámítva jó kis játék.
7.
7.
Gora
#5 usb átalakítóval :D, én alapból kaptam hozzá.
6.
6.
Edy92
3-4 a reciver
5.
5.
markoci555
valami xbox kontrollert írt steamen, most néztem még mindig írja, van itthon csak hogy csatlakoztassam? plusz 5000-et vagy 10000-et csak azért hogy hamarabb játszhassak? inkább kivárom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...