Bemutatkozik a The Long Dark

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 8.
  • Videó
Link másolása
A játékipari veteránokból verbuvált Hinterland csapata egy olyan belső nézetű játékkal tör babérokra, melyben a fagyos vadonban kell túlélnünk: élelmet gyűjtünk és vadállatokkal harcolunk. Itt az első trailer.

A Hinterland csapata olyan fejlesztőkből áll, akik korábban a Relicnél, a BioWare-nél, a Riotnál, illetve a Volitionnél szorgoskodtak. Első játékuk, a The Long Dark a Kickstarteren tör babérokra, elkészüléséhez 200 ezer kanadai dollár szükséges - most járnak 126 ezer dollárnál, és még nyolc nap hátravan az adományozásól.

A The Long Dark egy belső nézetű túlélőjáték, némi horrorelemmel. Behavazott, zord vadont térképezhetünk fel, s egyedül kell szembenéznünk a kiszolgáltatottsággal. Élelmet kell találnunk, rögtönzött eszközöket használhatunk, ám éjjel a farkasok is ostromolni fogják menedékünket. A hangulat még a viszonylag puritán grafika mellett is átjön.

A játék első fejezete egy év múlva, azaz 2014 októberében landolhat PC-n, Mac-en és Linuxon.

4.
4.
LiL Troy
De komoly, nagyon köszi a bemutatót, ez engem rohadtul érdekelne, utána is nézek a játéknak még egyszer köszi, rövid célratörő bemutató.
2.
2.
wolfwarrior
#1: Talán még csiszolnak majd rajta, bár a hó olyan mintha nem lenne textúrája de szerintem jó lesz.
1.
1.
balint23h
Egy túlélő játékhoz nekem ez a grafika nem passzol. De ki tudja...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...