The Long Dark MAC, PC

A játékipari veteránokból verbuvált Hinterland kickstarteres projektje, melyben a fagyos vadonban kell túlélnünk.

Decemberben jelenik meg a The Long Dark Survival fizetős bővítése

A Hinterland Studio havas túlélőkalandja, a The Long Dark december 5-én kapja meg az első fizetős kiegészítőjét, a Survival mód bővítését, a Tales from the Far Territoryt.

Erős a PlayStation Now áprilisi felhozatala

Nem aprózza el az áprilisi játékait a PlayStation Now. A Sony előfizetéses szolgáltatása két jókora AAA-kategóriás, kooperatív játékra kihegyezett címmel és egy kiváló indie játékkal bővíti a kínálatát.

The Long Dark - az Epic Games Store mai ajándéka

Ma sem maradtunk Epic Games Store-ajándék nélkül, ezúttal a Hinterland Studio túlélőjátékát, a The Long Darkot csaphatjuk hozzá a könyvtárunkhoz teljesen ingyenesen. Siessetek, mert csak egy napig él az akció!

Itt nézheted vissza a mai Nintendo Direct Minit

Ezúttal egy több mint negyedórás Nintendo Direct Mini-streammel jelentkeztek a japánok, amelyben helyet kapott egy-két nagyobb bejelentés is - többek között megtudtuk, hogy rögtön két Monster Hunter-játék is készül Switchre.

Hét újabb játékkal bővül a PC-s Xbox Game Pass

PC-n is további játékokkal bővül az Xbox Game Pass. Az újdonságok közt a legérdekesebb a Gears of War taktikai mellékága lesz, de kapunk fergeteges platformereket és egy remek túlélőjátékot is.

Engedély nélkül került játék a GeForce Now-ra

Úgy tűnik, hogy sorra tűnnek el a játékok az NVIDIA felhőalapú platformjáról. Ezúttal a The Long Dark került le a támogatott címek listájáról, mégpedig a fejlesztők kérésére, ugyanis az NVIDIA a tudtuk nélkül használta a játékukat.

Folytatást kaphat a The Long Dark

Hosszú út áll még a nagy sikerű független túlélőjáték, a The Long Dark előtt, de a fejlesztők már most a második rész ötletét rebesgetik. Ha nekivágnak a munkának, azt jóval nagyobb keretek között teszik, és talán még a havat is hagyják felolvadni.

The Long Dark - itt a harmadik felvonás

Megérkezett az eredetileg még 2018 decemberére ígért The Long Dark - Episode Three: Crossroads Elegy, mely a rajt alkalmából még egy roppant hangulatos előzetest is kapott.

Decemberben folytatódik a The Long Dark

A Hinterland Studio belső nézetes túlélőjátékának újabb fejezetét december folyamán kapjuk meg. Az Episode 3 a sztorimódot folytatja, színhelyünk továbbra is a festői kanadai vadon lesz. Az első két részt is tovább finomítják a srácok.

Dobozos formában is jön a The Long Dark

Játékkiadásba vág a The Walking Dead-képregények gondozója, a Skybound Entertainment. Egyik első címük a The Long Dark túlélőjáték lesz, amely szeptemberben dobozos formában is napvilágot lát.