Felhőbe megy a Pro Evolution Soccer 2014

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Inkább csak érdekesség, mivel egyelőre csak a dél-koreaiak örülhetnek neki, ott viszont felhőből is játszható lesz a Pro Evolution Soccer 2014. LG-tévé vagy Google TV set top box kell hozzá.

Noha az OnLive kínlódásával és a Gaikai felvásárlásával háttérbe szorultak azok a gondolatok, miszerint a felhőt, mint játékplatformot erőltetni kellene, ettől függetlenül a technológia szépen-fokozatosan beépül a játékiparba - még akkor is, ha túlnyomórészt csak a háttérben dolgozik.

Viszont ennek ellenére is akadnak olyanok, akik hisznek a cloudban, ilyen például az Ubitus is, ami a dél-koreai LG UPlusszal aláírt megállapodása értelmében az ázsiai országban felhő útján is játszhatóvá teszi a Pro Evolution Soccer 2014-et. A dolog érdekessége, hogy a deal nappali-orientált, vagyis a játék felhős futtatásához kezdetben egy Google TV set top box vagy egy LG-okostévé szükségeltetik, amire telepíthető a cég alkalmazása. További terjeszkedésről nincs hír.

A Pro Evolution Soccer 2014 egyébként PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jelent meg.

4.
4.
simon 555
Dél-Koreában még el is képzelhető, hogy működni fog. Ott azért jóval erősebb internetkapcsolat van átlagban mint EU-ban, vagy akár az USA-ban.
2.
2.
Panda HUN
Ha boxhoz kell akkor nézz fel a proevohun oldalra ott le van írva az online data-pack letöltés. (mellesleg megérkezett az első licensz pótló patch is)
1.
1.
traumraise
Nekem azt mondja meg vki hogy az online funkció mikor érkezik meg a pes14-be?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...