A zeneszerző szerint már készül a Far Cry 4

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 9.
  • Hír
Link másolása
Életjeleket kaptunk a Far Cry 4 felől. Nem lepődtünk meg, a Ubisoft már korábban utalt rá, hogy lesz folytatás. Ha hihetünk Cliff Martineznek, akkor a fejlesztés már aktív szakaszban van. Örvendjünk!

A Lost in the Multiplex interjút készített a neves zeneszerzővel, Cliff Martinezzel, aki korábban már számos TV-sorozat és mozifilm muzsikájáért felelt. Martinez elmondta, hogy jelenleg egy "Far Cry 4-nek nevezett videojáték" és Steven Soderbergh nevével fémjelzett sorozat betétzenéin dolgozik.

Cliff Martinez szerezte az előző rész dallamait, de közreműködött a Drive, a Csak Isten bocsáthat meg, a Contagion, a Solaris, a Traffic és egy csomó más mozifilm munkálataiban is. Igazi hollywoodi mestert szerződtetett a Ubisoft, s ez mindenképp garancia a minőségre.

Videojátékfronton sem ismeretlen az úriember, ő felelt a 2008-ban megjelent Spore zenéiért is. A franciák hivatalosan még nem erősítették meg a Far Cry 4-et, de figyelembe véve a harmadik rész sikerét, szinte biztosra vehető, hogy érkezik a folytatás.

9.
9.
Drazhar
Nem meglepő, ismerve az Ubi politikáját a sikercímeiket iszonyatos tempóban fossák ki, aminek előbb utóbb meg lesz a leve.
Ja a FC3 pedig még egy mindig túlértékelt, de amúgy dögunalmas cím lett - akkor már inkább a Blood Dragon!
7.
7.
FrankBlack
Nagyon örülnék a folytatásnak :) Én a 3-at most toltam végig másodjára, és kb. harmadjára nyomom az elfoglalt outpost-oknak a reset-et, hogy megint elfoglaljam őket :)
6.
6.
Quent1n
Remek, jöhet, várjuk szeretettel. :) A harmadik részbe nekem egyedül a mellékküldetések nem jöttek be azok elég monotonra és unalmasra sikeredtek. Minden más és főleg a nagybetűs hangulat, viszont nagyon ott volt! A sztori vége mondjuk nem tetszett annyira mármint az utolsó cselekmények utáni rész ott nekem hiányérzetem volt, hogy "ennyi?" Vaas nekem annyira nem hiányzik ha meghalt maradjon halott. Jó volt szép volt vége volt, legyenek kreatívak és találjanak ki valami újat. :)
4.
4.
Jared
Nekem a 3. rész platunumra megvan annyira szeretem ezt a game-et :-)
3.
3.
KopyAti
Toljad csak, tényleg nagyon-nagyon jó játék! :)
2.
2.
tjames
Most játszom a 3-al. Nekem nagyon tetszik! Lopakodás, vadászat, gyűjtögetés, sztori, akció, ... nagyon tuti! Sikerült felülemelkedni a 2. rész elb.szásain hál' isten!
Örülök a folytatásnak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...