Új Tigon Studios játékok

  • Írta: Daks
  • 2006. január 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Vin Diesel saját fejlesztőcége, a Tigon Studios ma négy vadi új játékot mutatott be. Lesz New York-os rendőrös, Római stratégiás, fantasy RPG-s meg CIA-s is.
Vin Diesel saját fejlesztőcége, a Tigon Studios ma négy vadi új játékot mutatott be. Lesz New York-os rendőrös, Római stratégiás, fantasy RPG-s meg CIA-s is.

Secret Service

A külső nézetes akciójátékban amerikai titkos ügynököt alakítunk majd, feladatunk pedig az Egyesült Államok elnökének védelmezése lesz. A stuff a 90-es években játszódik, elsődleges küldetésünk pedig Bill Clinton-nak és a first lady-nek a biztonságára ügyelni.

Perrone

A szintén külső kameranézettel kezelt akciójátékban egy New York-i zsarut, név szerint Frank Perrone-t alakítjuk, aki egyszermélyes hadjáratot indít a világvárosban garázdálkodó maffiacsoportok ellen. A helyszín a 70-es éveit taposó Dél-Bronx, ahol még sosem látott méreteket öltött a bűnözés. Frank barátunk a ugyan törvény jó oldalán áll, a nemes cél érdekében azonban mégis kénytelen félretenni a szabályokat...

Melkor

A Melkor egy Zelda-ra hasonlító fantasy akció-RPG hibrid lesz, melyet a Gyűrük Ura, a Conan és a Dungeons and Dragons álomvilágok ihlettek. A fejlesztők igérete szerint gyönyörű, életteli helyszíneken kell majd harcolnunk a jókat megtámadó gonosz erő hardái ellen. Vin Diesel barátunk nagyon bízik a sikerben, így már most a folytatáson gondolkodik.

Barca B.C.

Akció-stratégia keverék, melyben Hannibal Barca seregeit kell Róma ellen irányítanunk. Lesznek benne látványos csaták, gyönyörű helyszínek, harci elefántok és persze sok-sok séta Európa mezőin...
6.
6.
InGen
A Riddickhez valóban nem volt sok köze közvetlenül Dieselnek, már azon kívül hogy ô a fôszereplô.
5.
5.
lewton6
Vin játékok terén (eddig) csak jót alkotott!! én a filmjeit is szeretem (najó csak a Pitch Blacket, meg a folytatását :P)
4.
4.
InGen
Ja és Vin egy isten, szóval drukkolunk neki :)
3.
3.
InGen
Hehe a Melkor úgy látszik annyira Gyûrûk Ura ihletésû, hogy el is lopták a Szilmariliokból a fôgonosz (Szauron mesterének) nevét a játék címének :))
2.
2.
General Thomas
Nem baj a Riddick nagyon jó volt, ha ilyenek lesznek a játékai akkor megvan a következô UbiSoft minôségû cég.
1.
1.
Drago
Asszem a Riddickes játékot is saját cégvel csinálta, ha tévedek, akkor javítson ki vki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...