Már játszható a Double Fine új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Steam Early Access keretei között már játszható a Double Fine legújabb játéka, a Spacebase DF-9, ami tulajdonképpen egy űrbázisépítő szimulátor, ahol a közösség ápolása is a mi feladatunk lesz.

A Spacebase DF-9 a Double Fine Amnesia Fortnight kezdeményezésének szülöttje: ha emlékeztek, ennek az volt a lényege, hogy a fejlesztőcsapat két hétre minden projektet félretett azért, hogy új játékötletekkel, prototípusokkal rukkoljon elő.

A Spacebase DF-9 mára valósággá vált, a Steam Early Access révén 30 dollár fejében már játszhatjuk is. A cél, hogy a galaktikus közösség összeomlása után olyan űrbázist építsünk, ami megtűri a falai között az embereket és a barátságos idegeneket egyaránt, ebből fakadóan a közösségi menedzsment is hangsúlyos szerepet kap, és akkor még nem beszéltünk az olyan extra kihívást jelentő problémákról, mint a kalózok támadása vagy a környezeti veszélyek.

A fejlesztést JP LeBreton vezeti, ő korábban az első két BioShockon dolgozott pályatervezőként, utána pedig Ron Gilbert oldalán kalapálta a The Cave-et. Ha mélyebben is érdekel a PC-re, Macre és Linuxra megjelent játék, feljebb egy közel háromnegyed órás gameplay-felvételt láthatsz róla!

7.
7.
cast22
Egész jónak tűnik :) A Steam Early Access engem irritál. Mintha egy demot vennék, meg csak később megkapom a teljeset. Ez sem zavarna, de nem egy frissítésből a teljeset, hanem fokozatosan bővítik. Azt sem tudom hol tartottam erre egy picit hozzá tesznek, ami megint 1-2 óra és vége.(Godus)
3.
3.
#1: Vegre mar masok is kezdik latni nem csak en ....
Orulok.
Viszont "Dezső" nem tom mit irhatott, mert szoktam en is irni cifrat, de nem eddig meg "modulaltak" ki.
:D
2.
2.
Dezseee
kimoderált üzenet
1.
1.
dBLOOD
Kár hogy ezek a kisebb játékok csak kémprogram-platformra jönnek ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...