A régi és új PS Vita összehasonlítása

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 16.
  • Videó
Link másolása
Vége a marketingdumának, a következő két videó a korábbi modellt és a PS Vita 2000-et hasonlítja össze. Külön kitérve a méretre, a képernyők közti különbségekre és a csatlakozókra. Vajon az új típus tényleg jobb?

Egy YouTube-felhasználó mindkét modellre rátette a mancsát, szép komótosan kicsomagolja a PS Vita 2000-et a dobozából, majd összehasonlítja a korábbi típussal. Az átalakult konzolt még nem jelentették be a mi régiónkban, de nem lennénk meglepve, ha erre pár héten belül sor kerülne.

Kicsivel kisebb és könnyebb az új PS Vita, és bár a kijelző mérete nem változott, OLED-ről LCD-re cserélték. Egy gigabájt beépített memóriával szerelik és lesz micro-USB portja is.

12.
12.
Xbox360 a legjobb
Valaki tudja hogy melyik PS vita a legújabb jelenleg??????
11.
11.
Akee92
Ha kedvezőbb lesz az ára mint az első verziónak, abban az esetben nem hinném, hogy olyan nagy felháborodást keltene az LCD panel. Én legalábbis személy szerint azon az állásponton vagyok, hogy megérné az áldozat, és ha azt vesszük így sem ronda a kijelző...
10.
10.
Yami
#1: +1

Én egy új generációs Vita-tól minimum egy beépített micro HDMI csatlakozót és lényegesen nagyobb üzemidőt vártam. Meg talán a hátsó érintőfelületet is beburkolhatták volna edzett üveggel.
Ehelyett kiadták ezt a lebutított vackot... Csalódtam.
9.
9.
dcba
Nem semmi, h az ujjabb a gagyibb. Feltem kicsit h a kov vita vmi olyan utos feater-rel jon h fajni fog erte a szivem, de ez tiszta szegyen. Latszik a kepen is h az uj vita kijelzoje sokkal rosszabb.
7.
7.
Jared
szerintem a régi is jó :)
6.
6.
Falcon
a kijelzőn spórolni szerintem végzetes hiba volt ebbe belebuknak, így sem vették sokan de ezzel a fakó silány kijelzővel nekem már nem is kell
5.
5.
Raam989
Én egy hete lettem vita tulaj. Nem bántam meg egy cseppet sem. Azóta szinte be sem kapcsoltam a ps3-at...
4.
4.
mestermagyar
Az azért vicces, hogy a képernyő igazodik az alsókategos mobilokhoz...
1.
1.
RangerFox
Az első generáció sokkal jobb, igaz hogy olcsóbb lett a 2000-res széria mivel nem feltétlen kell külön memóriakártyára költeni, de nagyon rosszul néz ki ilyen műanyag borítással és sz.r kijelzővel. A régi full üveg előlappal és oleddel sokkal jobb, és ha valaki vitát vesz, nem hiszem hogy akkora kiadás lenne hozzá egy megfelelő memkari..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...