Már előrendelhetőek a digitális PS4-es játékok

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 16.
  • Hír
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy mától előrendelhetjük az első letölthető PS4-es játékokat a PlayStation Store-ból. A két első fecske a Knack és Warframe. S mivel Halloween közeleg, a horrorcímek árai is zuhantak.

Az olyan PS4-es címek, mint a Knack már előrendelhetők a Sony online boltjából, a PlayStation Store-ból. Nem árt idejében felkészülni a november 29-én esedékes premierre - hívta fel a figyelmünket a Sony a saját Twitter-csatornáján. Talán nem olyan eget rengető újdonság ez, mégis mérföldkőnek számít a japánoknál.

Olcsó ijesztgetés

Közeleg a töklámpásos Halloween, ezzel egy időben a PSN-en hatalmas leárazások vannak horrorjáték-fronton. A Doom 3: BFG Edition például 14,79 euró, az I Am Alive 7,49, míg a Limbóért 4,93 eurót kérnek. A teljes lista meglehetősen terjedelmes, kattanj inkább a hivatalos PlayStation Blogra a részletekért.

Még több cross-buy akció

A Sony emellett bejelentette, hogy novemberre újabb cross-buy akciókkal készül, azaz, ha az alábbi címeket megvásárlod, akkor egyaránt megkapod a PS4-es és a PS Vitás változatot is. Az érintett játékok közé tartozik a Flower, a flOw, az Escape Plan és a Sound Shapes is.

A PlayStation 4 nálunk december 13-án jelenik meg, s vele egy időben indul a PlayStation Plus szolgáltatás is.

6.
6.
dBLOOD
Ja, pont azt néztem én is, mondom fú tizenöt euró, ez ám a leárazás... :D
5.
5.
Cuppak
Hatalmas leárazás? Lol
4.
4.
daneelolivaw
doom 3 15 euroert nem valami hatalmas learazas...:D
3.
3.
RangerFox
Ebben a Knack-ben annyira jól animált/megrajzolt karakterek vannak! Ezt biztos kipróbálom majd ha tehetem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...