Nyolcvan óra játékidő az Assassin's Creed IV-ben

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 17.
  • Hír
Link másolása
Az Assassin's Creed IV: Black Flag vezető designere, Jean-Sebastien Decant elmondta, hogy ha száz százalékosra szeretnénk teljesíteni a játékot, akkor az nyolcvan órát vesz el az életünkből. Tartalmas móka lesz.

Az OPM-nek adott interjújában Jean-Sebastien Decant vezető designer kifejtette, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag főszálát húsz óra alatt teljesíthetjük.

Ha minden mellékküldetést abszolválunk, s minden gyűjthető extrák megkeresünk, az további hatvan órával növeli a szavatosságot. Könnyű kiszámolni, hogy egy átlagos gamer számára ez összesen nyolcvan órát jelent.

A játék három nagyvárost tartalmaz, s mintegy tizenöt különleges helyszínt: szigeteket, nagyobb kontinenseket is. A térkép mérete akkora, hogy 15-20 percig kell megállás nélkül vitorláznunk rajta, hogy az egyik végéből a másikig eljussunk. Persze nem unalmas hajókázással telnek majd az órák, a szigetek közt lehetőségünk lesz gyorsutazásra is.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag október 29-én jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra, míg a többi platformra november 22-én jön.

27.
27.
hurkagyurka2
#14 egyszer fizess be egy hajókirándulásra. Olyan, hogy "rohadt üres óceán", nem létezik. Már ha nyitott szemmel járja az ember a világot természetesen...

A hírről mindjárt az jutott eszembe, hogy az Ubi a héten csak negatív hírekkel állt elő, kellett valami pozitív is gyorsan. Ettől függetlenül egyáltalán nem tartom túlzónak. Az első két résszel játszottam csak. De annyit bóklásztam Altairral is, hogy szerintem már az első rész is hozta nálam a 80 órát... :)
25.
25.
Gamerdavid
Ezt valamiért nehezen giszem el, ha pedig igaz, akkor annak nagyon örülni fogok. Nem szeretném egy hét után felrakni a polcra.
24.
24.
Dezseee
Igen,ezek a számok mindig csalókák. Ha valaki megállás nélkül csinálja a fő küldetéseket,biztos hogy fele annyi idő alatt is végez vele. De aki végigrohan egy sandboxon,az magára vessen. A sandboxnak pont az a lényege hogy mész mondjuk egy fő kuldihez,közben meglátsz valami erdekeset,megnézed hogy mi az. A felfedezés öröme az egyik legnagyobb előnye a sandboxnak,ezért használok csak nagyon ritkán fast travelt,persze ha már 100atmentem az adott útszakaszon,akkor azert jól jon
23.
23.
adam6751
#19: Pont azt mondták hogy nem akarták túl hosszúra, ennek ellenére meglett 20 óra simán. Nálam 30-35 körül. Legalább két napig csak vadonjáró küldetéseket csináltam, meg vadásztam. De ez én vagyok. Lehet más átrohant rajta 15 óra alatt...
20.
20.
bodortamas1
Na végre, manapság már örülünk ha egy játékban legalább 10 órás a kampány, na de 80... És a minimum 20, ez nagyon ott van :)
19.
19.
ZephyrDavid
Én ennek valahogy nem tudok bedőlni. Az előzőt is 24 óránál többre mondták. és 12-14 óra alatt meg volt az egész. Szerintem csak a GTA-ra akarnak rápírítani
18.
18.
Ghost26Dave
Jó ezt hallani.Lássuk mi lesz belőle.
13.
13.
nomcsa
off: olyan idegesítő hogy még ki se adták a játékot de már külön pénzért fogják árulni azt a tartalmat amit simán belerakhatnának..
12.
12.
dBLOOD
#8: Sírva röhögök! :D
11.
11.
dBLOOD
Nagyszerű hír, csak kérdés hogy ebből mennyi a tartalmas játékidő, és mennyi a GTA Vice City-hez hasonlóan a mindenféle rejtett izék keresgélése.
10.
10.
mestermagyar
Egy just cause 2-ben motoros hajóval 2x annyi idő be is telik szerintem ez. :D
9.
9.
8.
8.
Hulk86
#7: Kunta Kinte ..... :))))
7.
7.
nero66
Most én maradtam le valamiről?! Ki az a néger assassin? :D
5.
5.
DarkLord
Mindig eltúlozzák a hosszuságot kis reklám fogás (bár legyen igazuk és tényleg legyen 20 óra a főszál, de ugyse :D).

Én mondjuk szívesen császkálgatok ismeretlen tájakon, ha megfog a táj pl. a Skyrim-ben is ha semmisem történt akkor is szívesen mentem gyalog A pontból a B-be, mert a táj tetszett és olyan nyugtató hatást sugallt a zenével együtt jó relaxálónak is, na meg léptem nyomon talált valamit azért az ember egy-egy elfeledett romot, várat vagy csak egy csorda szarvas suhant át esetleg egy kidőlt fa vagy csak a hóesés és hófedte hegycsúcsok...

na szóval ez a kis kitérőt csak azért tettem, mert ha nagy a map akkor szívesen elfogok ezen is mászkálgatni felfedezni, ha megfog a feeling-je az atmoszféra...persze ehhez nagyon jó kis aláfestő zenék is kellenek majd mondjuk ettől nem félek biztos jó lesz ez a része legalábbis :D

4.
4.
Shannaro
A gyorsutazás nélkül is élvezhető lesz, ha véletlenszerű események sűrűjébe csöppenünk.
2.
2.
RetecH
Azért majd gyakorlatban kiderül, hogyan is lesz ez. A húsz órás főszálnak viszont örülök, az meg majd kiderül, hogy a 60 órányi mellékfeladatok mennyi lesz tényleg értelmes feladat. A fast travel meg életmentő lesz.
1.
1.
adam6751
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...