Gyakorlatilag bezárt a The Bureau-csapat

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 18.
  • Gyászhír
Link másolása
Úgy tűnik, két saját projekt után lehúzta a rolót a 2K Marin, és bár a 2K Games nem erősítette meg a híreket hivatalosan, azt maga is elismerte, hogy voltak leépítések a fejlesztőcsapatnál.

Először a Polygon írt arról, hogy átszervezések voltak a 2K Marinnál: a lap forrásai szerint egy csomó embert elküldtek a BioShock 2 és a The Bureau: XCOM Declassified fejlesztőitől, néhány arcot pedig az új San Francisco-i stúdióhoz irányítottak - az informátor azt mondta, egyedül ők vannak biztonságban.

Később a Rock Paper Shotgun is leközölt egy cikket a témában, itt már az a konkrétabb felvetés is előkerült, hogy aki nem kapott másik munkát, az lapátra került, tehát a 2K gyakorlatilag bezárta a 2K Marint. A kiadó hivatalosan csak a leépítéseket erősítette meg, a fejlesztőcsapat megszüntetését nem.

Az új San Francisco-i stúdiót egyébként Rod Fergusson, a Gears of War egykori producere irányítja - ő az elmúlt hónapokban az Irrational Gamesnél húzta az igát.

8.
8.
Kocsis92
kár érte, imádtam a bureau-t :(
7.
7.
Sethiran
"Néhány tekintetben nagyon jó játéknak mondható, csak nem érdekelt elég embert" Vagyis egy kevés jó momentummal rendelkező, kevés embert kevés ideig érdeklő fos volt. Én is a kevesek közé tartozom. Az Enemy Unknown féle XCOM-ot már háromszor vittem végig különböző nehézségen. Ebből két óra is sok volt.
6.
6.
DevilGamer
Hát ez tényleg nagyon sajnálatos... pedig a The Bureau nem is volt olyan rossz. Néhány tekintetben nagyon jó játéknak mondható, csak nem érdekelt elég embert, pedig próbálkoztak egy picit is felhívni rá a figyelmet, ami szintén dicsérendő.
5.
5.
dBLOOD
Amilyen keveset adtak el belőle eddig, nem meglepő.
4.
4.
Drazhar
Sajnálattal hallom, még nem kezdtem neki a Bureau-nak, de így még az esélyt sem kapják meg, hogy egy esetleges folytatásra kijavítsák a hibákat :(
1.
1.
LiL Troy
Valahogy nem is csodálkozom ezen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...