17 percig mozog a Batman: Arkham Origins

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 21.
  • Videó
Link másolása
Bár volt ma már egy Batman: Arkham Origins-hírünk, estére beesett egy 17 perces gameplay felvétel is a játékról, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Jó bemelegítés lesz a pénteki megjelenés előtt!

A 17 perces felvétel hivatalos mozgókép, a Warner Bros. Montreal producere, Ben Mattis és direktora, Michael McIntyre kommentálja. Az alábbi küldetésben Batmannek egy korrupt SWAT-csapattal kell megküzdenie, közben pedig a barlangját is szemügyre vehetjük.


51.
51.
#49: Amúgy láttam pont előbb ezt a trailert nagyon ütött. A kommentek a trailer alatt nagyon bíztató főleg az, hogy "A much darker knight than you're expecting" Látszik, hogy nagyon tetszett nekik.:D
50.
50.
#49: Elég könnyű elírni az érintős telefonon a szót főleg úgy, hogy ha az eredeti szótki javítja másra:D
49.
49.
crashpipi
#48: Gondolom valami spéci rendszerszoftvere lehet, ami hardveresen gátolja a helyesírást. :D Mind1.

Még egy kis kedvcsináló:

http://www.vg247.com/2013/10/23/batman-arkham-origins-launch-video-takes-you-on-a-personal-mission/
48.
48.
#47: Mobilról küldte azon nem lehet normálisan írni.
47.
47.
crashpipi
#46: A "remélem" az egy "l", a "fent" az egy "n" és ez a poszt meg egy "vérciki".
46.
46.
ssemtexx
Remellem hogy péntekre mar fennt lesz crackelve :)
45.
45.
DaVe095
Megkérdeztem a CDGALAXISTÓL emailben hogy , hogy smint lesz a doboz verzió
És ezt a választ kaptam : mi a kiadótól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a késés az angol verziót érinti (az angol piacra szánt verziót). A CENEGA által forgalmazott verzió egy különleges angol/lengyel változat, ezzel kapcsolatban nem lesz késés és a játék péntektől játszható lesz Steam-en keresztül.
Szóval nem kell aggódni :)
44.
44.
crashpipi
Rókabőr? Az előző két rész is tökéletes volt, még jó, hogy nem nyúltak hozzá nagyon. Ez így Ps3-on is gyönyörű, de ennek fényében asszem nem bántam meg, hogy most PC-re rendeltem és nem 360-ra.
41.
41.
Ghost26Dave
Ügyes vagy.Meglátszik milyen közegbe nevelkedtél.Dat shit
32.
32.
31.
31.
RetecH
#29: Igen, én is pont tőlük rendeltem. Nagyon remélem, hogy nem az lesz, hogy besétálok a boltba és közlik velem, hogy hoppá mégse jött meg...
30.
30.
Gamerdavid
A challenge room elég nagy hülyeség szerintem, a pontozós rendszer sokkal jobb volt.
29.
29.
DaVe095
#28: De amit leirtam az a pcs változathoz van irva.....szóval...remélem nem késik és pénteken délután már tolhatom :)
28.
28.
Ghost26Dave
Csak a pcs változat meg kézikonzolos késik.
27.
27.
DaVe095
Amugy akkor most a dobozos nálunk 25-én jelenik meg mert nyugat europában késik de a CDGALAXIS honlapján ez van irva: Update (2013.10.18.): A Warner által bejelentett csúszás egyelőre még nincs megerősítve, hogy a kelet-európai régióra is vonatkozik-e.
Ezt azt jelenti, hogy egyelőre még mindig október 25-e a várható megjelenés napja hazánkban. Kérjük ezzel kapcsolatban figyelje honlapunkat.
25.
25.
NECROMORPH
Mostanában eléggé felkapott a motion capture...na, ennek a játéknak igazán jól állna. Tökéletessé tenné, szerintem. A city-vel nem játszottam, de az asylum eléggé tetszett. Remélem már a következő részből nem sajnálják ki a motion capture-t, sokat dob a játékokon beleélés szempontjából.
23.
23.
DaVe095
Szerintem egyszerűen BÜNTET....
Előrendelve ajándék polóval és sok-sok DLCvel :DD
22.
22.
RetecH
#21: Már pedig ha jobban megnézed a videóban, akkor a városnak egy részét járhatjuk be. Északra még a város eltarthat akármeddig.
#20: Nem véletlen.
21.
21.
Füge
#17: Nem olyan nehéz pedig, szimpla matekot használtam. A videó szerint Gotham kétszer akkora mint Arkham City volt az előző részben, vagyis Arkham City Gothamnek a fele. És mivel Arkham City is Gothamben van, ezért a fél város ezek szerint a bűnözőknek volt elkerítve. Abban az esetben lehetne igazad, ha az új játékban csak Gotham egy részét mutatják be.
20.
20.
emerik
Kicsit hasonlít a hangja Ezioéra :D
18.
18.
DBJoe
Nem nézem meg, nem nézem meg....péntek, péntek, péntek....
17.
17.
Dezseee
#14 Nem,miért jelentené azt...Fuck logic
16.
16.
KeXxX
Szerintem ez kurva jó lesz! Az előző két rész nagyon tetszett, az Asylum fogott meg jobban. És engem nem zavar hogy "rókabőr", legalább lesz mivel játszani vagy van mivel játszani, ami jó, tartalmas, szórakoztató.
14.
14.
Füge
Illetve az is kicsit szöget ütött, h Gotham csak 2x akkora mint anno az Arkham City volt. Vagyis ez azt jelenti, h az Arkham Cityben a város felét elkerítették a bűnözőknek? Kicsit soknak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...