Grandiózus traileren az X Rebirth

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 22.
  • Videó
Link másolása
Már csak pár hét van hátra az X Rebirth megjelenéséig, a német fejlesztők hét évig dolgoztak a játékon, így ez a kis várakozás már szinte semmit nem jelent. A premiernek egy rendkívül látványos előzetes ágyaz meg.

Az univerzum meghódítására november 15-ig kell várnunk, az Egosoft nagyszabású játékában hatalmas űrhajók és részletesen kidolgozott környezet vár rád. Álmunk végre valóra válhat: az X Rebirth az egyik legerősebb cím lesz a műfajban, s kizárólag PC-n élvezhetjük.

8.
8.
TBO0
#6: Bocs, leesett, hogy a videó miatt állítottad meg a zenét.. :D Elég gáz, de belefér. Bocsi a dupla postért.
7.
7.
TBO0
#6: Korn-os Ball tounge-t? Azt sehol nem hallom.. ha másról beszélsz akkor sajnálom.. :D

Erre a játékra érdemes volt várni X évet, hihetetlen játék lesz. Ha az előző játékok hangulatát hozza, akkor már megérte rá várni, de ha lesz benne valami kampány féleség is, akkor kb. az évtized 4x játéka lesz.
6.
6.
markoci555
na megint a hülye dübörgős zene megy, gyorsan mute, pont a Ball Tongue-t állítottam meg a videóért, úgyhogy azt vissza is nyomtam, de a videó tetszik
5.
5.
Scoo
Nagyon jól néz ki. Konzolosként sajnos kimaradok ebből a mókából.
2.
2.
Necreon
Reeeettttenetesen várom máááááááááááár! Steam inventory-mban hetek óta pihen egy példány (olcsón szerzett CoD Ghosts-ért cseréltem^^), ráadásul ugyanaznap jelenik meg a Contrast is. El leszel látva egy darabig minőségi szórakozással.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...