X Rebirth PC

Sok év után folytatódik az X sorozat: az X Rebirth nem néz ki rosszul, de hogy mennyire játszható?
1387630875

X Rebirth teszt

Nyolc évet vártunk az Egosoft alkotására, ám a végtelen űr lázálma csupán egy be nem teljesült ígéret. Az X Rebirthben ugyan megvan az újító szándék, de csak súlytalanul lebeg a mindenségben.
1384533000

Megjelent az X Rebirth, itt a launch trailer

Nem kapkodták el a készítők, de végül csak elkészült az X Rebirth: az elmúlt időszak legígéretesebb űrszimulátora ma jelent meg, és ennek apropóján befutott a launch trailere is. Csekkoljátok!
1384182000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Már azt hittem, hogy a PlayStation 4 amerikai rajtja miatt nagy csend lesz itthon játékmegjelenések terén, de szerencsére a kiadók rám cáfoltak: lesz miből válogatni a következő napokban!
1382450402

Grandiózus traileren az X Rebirth

Már csak pár hét van hátra az X Rebirth megjelenéséig, a német fejlesztők hét évig dolgoztak a játékon, így ez a kis várakozás már szinte semmit nem jelent. A premiernek egy rendkívül látványos előzetes ágyaz meg.
1380443820

X Rebirth - így fogunk kereskedni

Masszív előzetest kapott a hosszas halogatás után idén megjelenő X Rebirth: a tízperces videó a kereskedelem szempontjából mutatja be a játékot, sok apróságról lehullik majd a lepel.
1377160265

GC 2013: X Rebirth - képek és videó

Deep Silver lassan révbe ér az X Rebirth című űrszimulátorával. Az Egosoft hosszú évek fáradságos munkájával jutott el arra a szintre, hogy a játékot érdemes megmutatni a nagyközönség előtt is.
1376200800

Novemberben végre megjelenik az X Rebirth

Idestova hét éve tart az X Rebirth fejlesztése, de idén novemberre végre elkészülnek a német készítők. Az új trailer alapján kijelenthető: megérte várni, a játék kifejezetten hangulatos és látványos.
1303376400

Bemutatkozik az X Rebirth

Három év szünet után visszatér az X sorozat, az űrszimulátor legújabb része a Rebirth alcímet kapta. A választás nem véletlen: a fejlesztők szerint az X Rebirth egy "új kezdet" jele, s bár túl sokat nem hallottunk arról, hogy ez mit jelent majd a gyakorlatban, az első látnivalók azért meggyőzőek.