Sztoritraileren a Killzone: Shadow Fall

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 23.
  • Videó
Link másolása
Harminc évvel járunk az első trilógia történései után, ebben a futurisztikus városban a Helghast és a Vektans erői egymás mellett élnek, igaz, életterüket egy hatalmas fal veszi körül. Tisztára olyan, mint a vasfüggöny.

Persze békés együttélésről szó sem lehet: az ellentétek harminc évvel a Killzone 3 vége után még inkább kiéleződnek, s egy újfajta háború veszi kezdetét. Sztoritrailert kapott a december 13-án PS4-re megjelenő Killzone: Shadow Fall. Több mint tíz óra tömör gyönyör vár ránk a játék single módjában.

27.
27.
LAZLOW20
Eddig hidegen hagyott ez a játek...eddig,,,,
Valami iszonyatósan jó trailer lett.
23.
23.
RangerFox
#22: Attól hogy valaki nem 16 éven felüli, attól még szorulhatott bele egy kis ész. Plusz, talán én vagyok az egyik legobjektívebb, az összes hozzászólásom is ezt tükrözi.
21.
21.
br1Koo
A playstation konzol legjobb fps-e. Egyszerűen lenyűgözött az első rész saját világával, hangulatával, alapfelálássával. Remélem ez is ütni fog!
20.
20.
crashpipi
Nagyon jó lett! Végre várom a december 13-at! :) Eddig csak azért néztem meg a Killzone-ról napvilágot látott cikkeket, mert az ár/érték arány miatt a Killzone-os nagy Bundle-t rendeltem meg, de a játék érdektelen volt számomra, mivel inkább 360 párti vagyok és ez eddig kimaradt.
19.
19.
MrBrooks
Next gen, next gen!!! (transszerűen skandálva..) :D
17.
17.
p3ti
Sztem iszonyat eltalált a trailer, pont hogy volt benne hangulat... nem értem miről beszéltek
15.
15.
KeXxX
#14: A harmadik rész nem ilyen volt, de ha kipróbáljuk akkor majd megtudjuk hogy milyen, mert lehet hogy videón keresztül nem jön át. De nekem így is tetszik, alapból tetszik a Killzone univerzum, szóval ez nálam kötelező vétel, első játék majd PS4-re.
14.
14.
Ra1D3n
Hát, igazi Killzone élménynek nézünk elébe! Gyönyörű grafika, 0 hangulat, hangyaszarnyi játékélménnyel, szóval összességében akkor ér csak egy próbát, ha az ember után dobják a játékot... Ha visszanézek, hogy milyen videós anyagok jelentek meg a játékból, a mostani alapján biztos nem venném meg... Amúgy sem fogom megvenni, de ez egy nagyon harmatos trailer volt...
13.
13.
roli33
Mikor játszódik a sztori?
8.
8.
Tyebeca
Fú de várós. Alig várom hogy megkaparintsam magamnak. Ebből PS4 Killzone bundle lesz :-D
5.
5.
RandomGyerek
Várom nagyon remélem jó lesz, bár sony cím azok meg mindig minőségiek.
1.
1.
RangerFox
Érdekes felállás, bár a Killzone-t sem a sztorija miatt szerettük meg,,.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...