Jövő őszre csúszik a The Sims 4

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 23.
  • Megjelenés
Link másolása
A Maxis életszimulátorának negyedik felvonása 2014 őszén kerül a boltokba világszerte - erősítette meg az Electronic Arts. A korábbi tervek szerint márciusban jelent volna meg, de fél évet késik a játék.

A The Sims 4 merően új kreatív eszközöket kínál, simjeink értelme és érzelmei javultak, így lehetőségünk lesz az általunk irányított család szívét, elméjét és testét is befolyásolni. A Maxis úgy fogalmazott, hogy a játék "a legambiciózusabb és legjobb cím", amit a stúdió valaha is készített.

"Alig várjuk a rajongóink reakcióját, amikor a The Sims 4 2014 őszén a boltokba kerül."

Valóban, a játék fél évet késik, pedig az korábbi tervek szerint 2014 márciusában kellett volna napvilágot látnia. A minőségi végeredmény még több munkát emészt fel - nem lepődünk meg ezen.

Ha előrendeljük a The Sims 4-et, akkor ingyen megkapjuk a The Sims 4: Life of the Party digitális kiegészítőt is.

25.
25.
Zombiekiller6
Igazándiból nem sajnálom, és azért, mert szerintem egy szar! Az 1 jó volt alapnak, a 2 totál hangulatos volt, a 3-ban meg temérdek dolog van, de ez? Ronda és érdektelen!
20.
20.
Dezseee
Miért lenne gáz ha valaki 19 évesen játszik sims3mmal? Szerintem az gáz ha valaki CODozik...így bármilyen korban. Mindenki azzal játszik amivel akar,annyira felesleges szidni a másik ízléset,mert mindenkinek más tetszik. Ennyi erővel szerintem hülye vagy mert a sárga a kedvenc szined,szerintem meg kurvara a zöld a legszebb szín a világon.
16.
16.
Csoola
Á, csak sokáig tart átírni a Frostbite 3-ra, hogy majd kompatibilis legyen a BF4-gyel!
15.
15.
Gamerdavid
Gondolom készítenek hozzá még három tucat DLC-t és majd azokkal együtt fog megjelenni.
11.
11.
Machiavelli
#10: Bár az ilyen válaszok miatt érzem egyre jobban az hogy kár véleményt írni, mert ez másnak nem tetszik és egyből RAGE háború lesz belőle.
7.
7.
Norbiii
Én nagyon szeretem a Sims játékokat. Amolyan szabadság van bennük és én ezeket nagyon szeretem. Az egyikben a megélhetésért küzdesz egy szigeten, a másikban meg a mindennapjainkat éljük. Várom a 4-et.
5.
5.
eszeanna
Várom ugyan, de szerintem elég nagy hiba hogy magyar nyelv például nem is lesz benne. Kíváncsi vagyok így mennyit fognak eladni belőle.
2.
2.
Machiavelli
Meg sem jelent a játék de már digitális kiegészítőt kínálnak hozzá... Azt hittem, hogy most minden más lesz és meg próbálnak mindent egy lemezre sűríteni, de nem! Ők inkább folytatják a horgas orrúskodást csak hogy szépen fejezzem ki magam... Kíváncsi leszek hogy ez mennyiben lesz más mint a 3. rész. Az én személyes kedvencem a második rész. Na mindegy majd meglátjuk hogy mi sül ki belőle.
1.
1.
mestermagyar
Hát a launchra el kell készülnie valamikor a DLC-knek is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...