Látnivalókon a Killzone: Shadow Fall

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 25.
  • Videó
Link másolása
Tíz új screenshot és némi gameplay felvétel landolt nálunk ezen a reggelen a Guerrilla Games vadonatúj trónkövetelőjéről, a PS4 egyik legmasszívabb FPS-éről. A Helghast és a Vektans erői ismét összecsapnak.

A külföldi szaksajtó már letesztelhette a Killzone: Shadow Fall előzetes verzióját, ennek örömére a Sony nem volt rest néhány új screenshottal is megtámogatni az új infókat.

Egyébként a játék technikai direktora, Michael van der Leeuw elárult néhány érdekességet az optimalizációról. A Killzone: Shadow Fall 39,7 GB-ot nyom, de volt idő, amikor 290 GB-ra rúgott az adatmennyiség. Az optimalizálás során először 180 GB-ra redukálták le a méretét, majd utána kapta meg a végleges formáját. Nem meglepetés: a játék ötször-tízszer nagyobb, mint a Killzone 3.

A alkotás hozzánk december 13-án érkezik PS4-re.

11.
11.
Edgar26
Marmint nem a pc gamert(az draga mulatsag lenne es orosz kapcsolat is kellene hozz sztem) hanem a gamer pc-t. :)
10.
10.
Edgar26
Kosz Crashpipi! Bar valojaban olyan nagyon sok idom sincs jatszani(es a jovoben talan ez csak romlani fog), tehat raer hogy kivarjam mig tobb game kijon/olcsobb lesz. Pc gamert mennyire araznad be?
9.
9.
metercsiken
Tényleg jó!
Bár engem ez a drón még mindig zavar.....
Ezt tényleg nem tudják lelőni, vagy csak én nem láttam még!?
Mert ez így elég könnyűnek tűnik.
8.
8.
crashpipi
#7: Ha a pc-nél szebb grafikát vársz, még várj a vásárlással! (és ne hallgass a vérpécésekre, akik azt állítják, hogy sosem, egy bizonyos ideig sem lesz ilyen)
Viszont, ha az új gémekhez nincs izmos pc-d, akkor jó döntés, ha számít, hogy 130 ezerből ilyet nem érsz el pc-n! (azokra az ostobákra se hallgass, akik azt mondják, hogy már pedig DE!)
Akkor is jó döntés, ha van gémer pc-d, de lesz.rod a PS4 árát, mert pont jól fog kinézni az előző generációs mellett a nappaliban (mint én), akkor se habozz! ;)
7.
7.
Edgar26
Nagyon jonak tunik,de engem meg nem gyoztek meg a nextgen jatekok. Valahogy nincs olyan szemmel lathato kulonbseg. Velemenyek?
6.
6.
Zeroni
Nem azért, de ez a játék eddig szebb volt... :/
5.
5.
Zombiekiller6
Szexi, bár a talaj textúra lehetne jobb :D
3.
3.
Sid3481
Úgy látszik a vizuális élménnyel nem lesz baj!
2.
2.
Lacek896
Vér PC-s ként mondom ez a játék brutál ott van. Bár valószínűleg sosem fogok vele játszani( hüpp hüpp) remélem a PS4 tulajok örömüket lelik benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...