Lelepleződött a Basement Crawl

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 26.
  • Hír
Link másolása
A Bloober Team alkotása egy stratégiai akciójáték lesz PS4-re. Hátborzongató karakterekkel teli, kihívásokkal teli labirintusjáték, izgalmas kompetitív multival - legalábbis a sajtóközlemény szerint. Érzitek a Dungeon Keeper-utóízt?

Még a júniusi E3-on hallottunk utoljára a Basement Crawlról, ám a bejelentés puszta tényén és egy árva artworkön felül semmit nem tudunk róla. Most már más a helyzet. A játékon a krakkói székhelyű Bloober Team munkálkodik, s PS4-re jelenik meg.

A játékosok akár nyolcfős arénákban (offline módban négyen) csaphatnak össze egymással, a feladat pedig az, hogy ördögi csapdákkal törjünk borsot az orruk alá - robbanószerekkel, medvecsapdákkal, bármivel. A Basement Crawlban négy osztály kapott helyett, számos power-upot vehetünk fel, a stratégiánkat pedig úgy állítjuk fel, ahogy csak jól esik.

A hangulat az játék igazi erőssége: hátborzongató karakterek kapnak helyett benne, bár az erőszak csupán jelképes, a feeling vészjóslóan okos. A címet klasszikus grindhouse filmek, horrorfilmek és olyan játékok ihlették, mint a Manhunt. Akár komolyabb kompetitív csatát akarunk vívni, akár némi fragvadászatra vágyunk egy partijáték keretében, akkor is megtalálod benne számításodat. Kilenc labirintusszerű arénában folyik a harc, olyan beszédes helyszíneken, mint a Slaughterhouse, a Restaurant Dungeon vagy az Abandoned Circus.

Bár a Basement Crawl 3D-s motorral készült, dinamikus fényekkel és árnyékokkal, de igazából 2D-s érzetet kelt - sajnos ingame látnivalókkal nem szolgálhatunk, csak egy újabb artworkkel.

3.
3.
markoci555
jó beteg játék lesz ez :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...