Basement Crawl PS4

A Bloober Team új produktuma, amely a PS4 nyitójátékainak sorát erősíti.
Típus:

Újrakezdik a Basement Crawl fejlesztését

Szokatlan lépésre szánta el magát a Bloober Team: bár a Basement Crawl című játéka már megjelent, annyira rossz lett, hogy úgy döntött, inkább újrakezdi a fejlesztését. A korábbi vásárlók ingyen megkapják az új változatot.

Basement Crawl - dátum és trailer

A Bloober Team bejelentette, hogy a multiplayerre kihegyezett, beteges képi világgal operaló Bomberman-klónja, a Basement Crawl még ebben a hónapban megjelenik PlayStation 4-re. Végre mozgásban is bemutatkozik a játék.

Basement Crawl - az első ingame képek

Végre kézzel fogható látnivalókat kaptunk a PS4-re érkező Basement Crawlről, amely elsősorban a többjátékos mészárlásra hegyeződik ki. Nagy durranást ne várjon senki: szabályos labirintusban folyik a vérontás.

Basement Crawl - itt az első teaser trailer

Hátborzongató és kihívásokkal teli labirintusjáték lesz a Basement Crawl PlayStation 4-en. Az első filmes előzetest már kiadta a Bloober Team, így némi hangulati alapozón vehetünk részt a megtekintésével.

Lelepleződött a Basement Crawl

A Bloober Team alkotása egy stratégiai akciójáték lesz PS4-re. Hátborzongató karakterekkel teli, kihívásokkal teli labirintusjáték, izgalmas kompetitív multival - legalábbis a sajtóközlemény szerint. Érzitek a Dungeon Keeper-utóízt?

E3 2013: Érkezik a Basement Crawl PS4-re

Ismét egy gyors bejelentéssel szolgálhatunk: készül a Last Flightról és a Music Master Chopinról elhíresült Bloober Team alkotása, amely a PS4 nyitójátékainak sorát erősíti. A lényeges információ ennyi.