Úton a GTA Online első bővítménye

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 26.
  • Letöltés
Link másolása
A Rockstar Games bejelentette, hogy novemberben kiegészül a Grand Theft Auto Online. Az ingyenes Beach Bum Packban tengerparti témájú járművek, fegyverek és testreszabási lehetőségek várnak ránk.

A Grand Theft Auto Online november elején megkapja az első nagyobb tartalmi frissítését Beach Bum Pack néven. A tengerparti témájú járműveket, új fegyvereket és karakterünk testreszabási lehetőségeit az online mód mellett a sztorimódban is felhasználhatjuk. Új tetoválások és hajviseletek is a homokos tengerparton átélhető életérzést erősítik.

Persze az új kihívások sem maradnak el: olyan játékmódokban találunk új elfoglaltságokat, mint a Jobs, a Gang Attacks, a Survivals, a Last Team Standings, a Parachutes, a Deathmatchek és a Races.

A Rockstar továbbra is serényen kalapálja a GTA Online Content Creatort, amellyel saját tartalmakkal bővíthetjük a felhozatalt - megjelenése még ősszel várható. Az ötletes alkotások bekerülnek a GTA Online Social Club Eventsek közé, melyek szintén novembertől indulnak. 

A csapat bejelentette, hogy még mielőtt kiadná a GTA$ Stimulus Package-t, meg akarnak bizonyosodni arról, hogy az GTA Online indításakor fellépő adatvesztések ne forduljanak elő újra. A játékhoz egyébiránt új javítás érkezik a jövő hét folyamán.

16.
16.
lacinho01
srácok ez a 500.000 zsozsó csak kacsa volt vagy tényleg meg is kapjuk ? aki tudja irjon
15.
15.
Dezseee
Na igen,ha jól csinálják,nagyon sokáig életképes lehet a GTA Online! Drukkolok nekik,PCs verzió nekem biztos vétel.
13.
13.
Dezseee
Szerintem aki szereti a GTAt annak az online tökèletes. Azt csinálsz benne amit akarsz. Minden a pénz körül forog,de mindenert azt kapsz. Végre egy MMO(najo,fél mmo)ami nem a farmolasrol szól. Persze,lehet benne,de szerintem aki elrontja ezzel a játékot,az magára vessen. Nemsokára jön a content creator,onnantól pedig ha akarod soha nem kell megcsinálni 2szer ugyan azt a küldetést.
12.
12.
Yanez
#10: Egyetértek. Eleinte nem tudtam letenni, de néhány óra múlva tök monoton lett az egész. A story mode viszont továbbra is büntet!
10.
10.
Jared
én nemtom gyerekek de engem egyszerűen nem tud lekötni az online nemtok benne mit csinálni :(
9.
9.
genius95
Szevasztok ,aki szeretne jól szórakozni a GTA Online-ban az csatlakozzon hozzánk ,mi egy aktív crew vagyunk és szeretnénk minnél több tagot magunkhoz hogy egyre jobbak,és erősebbek lehessünk együtt ! Na, de hagyom a dumát a lényeg , ha valakinek van kedve ,az mindenképpen jöjjön és csatlakozzon , a crew neve : Immortal StarsHUNPS3 (aki kezdő vagy nem tudná, a rockstar oldalára kell menni ott social club , ott regisztrálni és kész utána márcsak a felső menü sorbol ki kell választani a "crew"-t és ott "find a crew" oda beirod a nevet és aztán "join") :))
6.
6.
Terawatt
"Persze lesznek új kihívások sem maradnak el" What? ^^, Még több ingyenes dlc jöhet tőlük. :)
5.
5.
kiskenguru
Komáljuk a Rockstart errefelé!
4.
4.
Yanez
#2: Szigorú szigonyzatú csúzlik!
3.
3.
norbi97
2.
2.
dBLOOD
Milyen egy tengerparti témájú fegyver? Géppisztoly piros bikiniben? :D
1.
1.
lesik20
INGYÉÉÉÉÉ?

EA vagy az Activision minimum 5 dollárt elkérne.... Fegyverenként... Sőt, lőszerenként.

+1 Rockstar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...