KÉSZ LENNE A STALKER?

  • Írta: InGen
  • 2006. január 8.
  • Hír
Link másolása
A THQ hivatalos oldalán igen érdekes dolog tűnt fel. Vajon miért? Vajon ki tette oda? Vajon hová lett Myko paprikáskrumplija? Kattints a tovább olvasáshoz!
Nem húzom tovább senkinek az idegeit: Argon koma most szólt rám, hogy a THQ oldalán a release date rublikánál a S.T.A.L.K.E.R. alatt a következő áll: now available.

Csekkoljátok le ti is: http://thq.com/game.asp?1076|49163

Vajon csak valami hiba csúszott a rendszerbe? Hiszen a THQ korábbi nyilatkozata szerint az egész 2006-os üzleti évben egyáltalán nem számít a S.T.A.L.K.E.R. megjelenésére. Az amerikai kormány keze lehet a dologban?

-Kész lenne a STALKER? Erre a kérdésre még én sem tudom a választ! Az igazság odaát van! -Mulder ügynök


14.
14.
FallenX
Wao,tenyleg!Biztos csak tevedes!Engem meg csak egy valami idegesit...Az h nem tudtam meg hova lett Myko paprikaskrumplija?!?!?!? :->
13.
13.
kovpe
Sztem 1-2 honap es available lesz a warez oldalakon is.Vagy meg hamarabb.;)
12.
12.
Drago
Úristen, muldör! :D
10.
10.
InGen
De az is lehet hogy 1 hónap múlva itt van a játék a boltok polcain :D mindenesetre ez így furcsa na. Az átvezető animációkat nem a játék elkészülte után szokták legyártani, hanem közben. Egy elkészült játékot meg nem lehet több mint fél évig visszatartani, ezt semelyik kiadó nem jáccaná be.
9.
9.
zoenn
Sztem az egész eccerű marketing, azt akarják a kiadó fejesei ilyesfajta ostoba hírek elhintésével, hogy a játékosok továbbra is beszéljenek a játékról, ne felejtsék el. Nos ez szó ami szó bejött nekik.
8.
8.
InGen
Ez itt a furcsaság Zoenn koma. Egy KÉSZ játékot nem jegelhetnek még 6-8 hónapig, semmi értelme nem lenne, hiszen jöhetnek konkurensek akik közben felülmúlják a rákba, a mostanában egyébként egyre inkább avuló STALKER-t. Ezért volt nekem gyanús ez a másik hír. Nameg a Release Date: now available dolog is ott van...
7.
7.
zoenn
Nos úgy áll a dolog, hogy játék rá eső részét a GSC elkészítette, ám a kiadó fogja összehegezteni az átvezető videókat és egyéb finomhangolásként szolgáló elemeket. Ez kb. 6-8 hónap munka még...

Vazz saját motorral készült átvezetők ilyen sokáig tartanak???
3.
3.
InGen
Közben Colt koma mondott valamit, de egyelőre várunk:)
3.
3.
zoenn
Nincs ekkora szerencsénk, inkább lotózok, az lehet hamarabb bejön.
2.
2.
InGen
Nos én még látom azt is hogy: release date: now available
1.
1.
Chocho
És ez most mit jelent? Mert amit én a linken látok, az egy előrendelés, meg egy rövid leírás a játékról.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...