Kickstartereznek a FlatOut fejlesztői

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 3.
  • Hír
Link másolása
Kickstarter-kampányt indított a finn Bugbear Entertainment, új projektjéhez, az egyelőre Next Car Game munkacímen emlegetett autóversenyhez szeretne így pénzt gyűjteni.

Mint bizonyára tudjátok, új játékon dolgoznak a FlatOut-sorozat és a Ridge Racer: Unbounded fejlesztői, az egyelőre Next Car Game néven emlegetett projekt hamisítatlan roncsderbihangulatot, látványos ütközéseket és brutális fizikát ígér. A készítők nem titkolt célja, hogy a Destruction Derby, a FlatOut és a Street Rod esszenciája köszönjön vissza játék közben.

Bár a Next Car Game már augusztus óta előrendelhető és a Steam Greenlighton is lehet rá szavazni, a Bugbear csak most indította el a Kickstarter-kampányát - részben azért, mert finn stúdióként ez nem túl egyszerű feladat. A srácok 350 ezer dollárt szeretnének összekalapozni a gyűjtés során, 1,5 millió dollár után viszont nemcsak PC-re, de next-gen konzolokra is elkészítik a játékot.

A projekt jövő májusban készül el várhatólag.

8.
8.
mestermagyar
#2: HA az ultimate carnage-ot szidod, azzal a 2-őt is, mert a 2 ugyanaz, csak az uc-nak van egy új módja, amin lehet játszani. Ha utánnanéztél volna, látnád, hogy az csak egy konzolra kiadott verziója a 2-nek, gondolom a síró fanok miatt adták ki PC-re is, mert volt benne 2 új zene...
7.
7.
markoci555
#3: még jó hogy 2 napja indult a kickstarter...
5.
5.
Ecneb
#3: Jól mondod!
Az már megszokott, hogy minden 3. cikk egy kickstarter cikk, amiről aztán jó sokat lehet írni, viszont az, hogy régieket vesznek elő, már kezd túlzás lenni szerintem.
4.
4.
randall13
#3: http://www.gamekapocs.hu/hir/36428/latnivalokon_a_flatout_keszitoinek_uj_jateka
3.
3.
Dreadlox
ezt a hírt 3 hónapja olvastam asszem itt...
2.
2.
Necreon
#1: Így van, az első két rész mestermű, mérföldkövek a műfajban. Viszont az utána készült FO2 remake Ultimate Carnage már gyenge volt, a FO3-ról meg jobb nem is beszélni, az autóversenyzés / roncsderbi pöcegödrét testesíti meg egymagában, szégyent hozva az UC-val amúgy is megtépázott hírnevű franchise-ra.
1.
1.
Dester
A kezdetek óta követem a projekt sorsát, és még mindig az a véleményem, hogy szép és jó, de valami elveszett a Flatout 1 és 2 óta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...