Az EA Sportshoz került a Need for Speed

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 6.
  • Hír
Link másolása
Az EA fejőstehene, a Need for Speed-frencsájz mától az EA Sports égisze alá került. A sorozatra strukturális átalakítás vár, a kiadó szerint az autóverseny sokat tanulhat majd a cég sportjátékaitól.

Húsz év után radikális változások várnak a Need for Speed-sorozatra. A frencsájz következő darabjai ezentúl az EA Sports égisze alatt látnak napvilágot - tudtuk meg Patrick Soderlundtól, az EA sportrészlegének alelnökétől. Véget ért a belterjesség korszaka!

Soderlund szerint húsz év után ideje volt, hogy új szakemberekhez kerüljön a széria, akik, ha úgy látják jónak, belenyúlhatnak és változtathatnak a formulán. A Need for Speed Matt Bilbey keze alá került, aki olyan címeket felügyel mind a mai napig, mint az FIFA, az NHL és az UFC.

Az alelnök úgy véli, hogy az autóverseny-sorozat sokat tanulhat a sportjátékoktól, több csapat dolgozhat a játékokon, s befolyásolhatják egymás projektjeit. Ez egy olyan lehetőség, ahol különböző kreatív szakemberek innovatív megoldásokkal gazdagíthatják a Need for Speed lényegét. Szó, ami szó, ráfért már a szériára némi vérfrissítés.

A következő rész, a Need for Speed: Rivals a next-gen konzolok nyitócíme lesz.

20.
20.
crashpipi
#13: Én azért bízom benne, hogy sosem lesz Undorground 3. :) Ez az autógyalázós giccsparádé a neonokkal, meg az ízléstelen fromákkal és gagyi sallanggal már kiment a divatból még odakint is. :D Pár évig a nyugati minta alapján sokan azt hitték, hogy ez "menő", de azért ma már azokban is tudatosult, hogy vér ciki volt, ma már csak megmosolyogni kell. :)
19.
19.
WRC legyen már inkább next-genre, nem kell NFS :)
18.
18.
Zombiekiller6
#7: Azt már elérte! Amúgy az én kedvenc autós játékom máig a Carbon, játszottam még a Most Wanteddel és az új Hot Pursuittal, de a többiért pénzt nem adnék. Ennek a Rivalsnak annyiból örülök, hogy lesz benne megint kocsi testreszabás, az E...A Sports to the Game meg elmehet a francba!
16.
16.
Juha
Hozzanak össze egy streetrod szerü szerelgetös-versenyzös játékot, mai élményszinttel, és akkor akár 50k-t is fizetek érte. De ami most megy arra rá sem nézek a boltban.
15.
15.
#2: Akkor legalább kapnánk egy jó autós játékot. Lásd: split/second
13.
13.
caleb007
"A sorozatra strukturális átalakítás vár"
...Ja igen, tudjuk. Minden évben strukturális átalakításon esik át. Az NFS volt már klasszikus árkád autóverseny egzotikus helyszínekkel, volt már éjszakai illegális tuningolós, volt már (majdnem)szimulátor, volt már rendőr-bűnöző kergetős, volt már Burnout klón. Nem tudom, most milyen vérfrissítésről beszélnek, de szerintem jobb lenne ha egy Underground 3-mat raknának össze, és nem úgy mint az új Most Wantedet, hogy csak a neve volt ugyan az. Nem kellene össze vissza kapkodni, így is le van járatva már eléggé a széria.
11.
11.
mestermagyar
Mert a kocsikázás sport, pont ugyanúgy, mint a sakkozás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezek értelmező szótárat skolában sem láttak, az szent.
10.
10.
sunstreaker
Na igen, azt én sem értem, hogy ki az az orbitális elvetemült IDIÓTA aki évről évre megveszi ezeket... aki ilyet tesz, annak komoly neurológiai gondjai vannak
9.
9.
hurkagyurka2
De tényleg, vajon milyen irányba lehet elvinni? Forma 1? Rally? Gokart? Dodgem? :) Remélhetőleg előállnak egy akkora ötlettel, hogy a szánk is tátva marad...
7.
7.
Grabowsky30+
Olyan régen jelentett ez a 3 betű minőségi játékot, hogy akiknek ez valójában szólna az a korosztály még talán nem is élt akkoriban! Az, hogy az EA sportshoz került nekem azt jelenti, hogy lesz nfs15, nfs16, nfs17 és még sorolhatnám!
5.
5.
Grabowsky30+
Én ebben az egész ügyben azt látom, hogy az EA ragaszkodik ehhez a névhez és még mindig azt hiszi, hogy ez a három betű megkerülhetetlen az autós játékok világában! Szerintem ellenkezőleg, jelenleg ez a 3 betű nekem egy nagyon gagyi összecsapott messziről kerülendő förtelmet jelent sajnos!
4.
4.
DigitalEye
Hát ha az EA Sports-hoz kerül, akkor én azt feltételezem, hogy elviszik szimulátor irányba a dolgot. Csak jót fog tenni a frencsájznak az új irány, persze csak akkor, ha nem cseszik el...
3.
3.
Clayman
Na majd meglátjuk, hogy a NFS 2014 miben tér el az NFS 2015-től. Mondjuk a 2014-ben 95-ös benzinnel a 2015-ben meg már 98-assal fognak menni az autók.
2.
2.
Jared
O.o hööööööööööööööööööööööööööööööö mi folyik itt végre szakemberekhez meö jesus ennyi erővel a disney-nek is adhatták volna :)
1.
1.
crashpipi
Még szerintem senki nem látja át, hogy ez vajon mivel jár/járhat, de úgy vagyok vele hogy bármi változás, ami alapjaiban változtatná meg az NFS-t, csak jót tehet ennek a sz.rnak. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...