Látnivalókon a Heroes of the Storm

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 9.
  • Videó
Link másolása
Végre tüzetesebben is szemügyre vehetjük a Blizzard MOBA-ját, a Heroes of the Stormot - három trailert és hét screenshotot kaptunk a játékról. A bétatesztjére már lehet jelenteni.

A Blizzard végre közelebbről is megmutatta nekünk a Heroes of the Stormot, a korábban Blizzard DOTA és Blizzard All-Stars címeken futó MOBA-t. Nem kell hozzá jóstehetség: itt 20 évnyi Blizzard-játék hősei vonulnak majd harcba, az eddigi infók alapján Jim Raynor, Diablo, Thrall, Kerrigan, Arthas, Zeratul, Tyrael, sőt még Nova, az elfeledett StarCraft: Ghost főhősnője is feltűnik a játékban.



A történet szerint a Blizzard-hősök egy transzdimenzionális vihar révén a Nexus nevű világba kerülnek, ahol véget nem érő harc vár rájuk. A fejlesztők komolyan gondolják a projektet: nem csupán a rajongóknak szeretnének tisztelegni az all-star csapatuk felvonultatásával, de a MOBA stílust is fel akarják frissíteni. A játékmenet érdekessége lesz, hogy pályaspecifikus eseményeket csalhatunk majd elő: az egyiken például kincset kell gyűjtenünk, amiért cserébe egy gonosz kalóz is csatlakozik a harchoz, a másikon pedig koponyákat, hogy gólemeket teremtsünk a segítségükkel.

A játék bétatesztjére már lehet jelentkezni.

29.
29.
AnimeWarlord
#3: Hát ha fizetős lenne hatalmas bukta, mert van bőven konkurencia ami meg ingyenes. Józan ésszel nem nehéz kitalálni melyiket választja az ember.
28.
28.
m1cZ
#27: Előtte ott volt Lucian... mellesleg a 6 hónapos időszakon belül jött Aatrox is, jött vagy 2 championnek Vu (visual upgrade)... több mint 10 új skin (pl: pool party skinek, harrowing skinek, forcast janna stb)... és nemsokára jön a pre-season pálya átalakítással, átgondolt vision controllal, + 1 jungle camp, itemek a support/jungle gold problémák megoldására, stb... csak ami az utóbbi fél évben történt :)
27.
27.
Elyas
Ki volt a két új ? Az 1ik Jinx de ki a másik?
26.
26.
koffein
#4: Ha a dota 2be ilyen tempóval adják ki a karakter update-ket mint most, akkor lehúzhatják magukat a budin. 6 hónapja nem játszóm és azóta nem voltak képesek kiadni a Legion Commandert.
Lolhoz azóta meg több mint 10 skin jött plusz 2 teljesen vadi új karakter.
25.
25.
Elyas
Hát én ~2 hónapja LoLozok, rögtön elötte probàltam ki a Dota2t illetve vmikor régen egy haveromnàl Dotàztam is egy keveset.

Nekem a Dota2 kissé átláthatatlan volt, az egész pálya, az item vàsàrlàs + a repülő szamarat se tudtam rendesen használni.

A LoLt viszont könnyen átláttam ami az itemeknél nagyon könnyű, a sima pàlya is àtlàtható (ha jól emlékszem a Dotanak is hasonló volt) illetve minden érthető és világos... Egyedül a rengeteg rövidítést nem tudtam megjegyezni még.

Végszóra csak annyit hogy nekem a LoL graffja nagyon bejön és az is ahogy a mikro tranzakciót kezelik. (Ràadásul Nocture kurva jól néz ki a legutobbi patch óta szal mentem is játszani :D)
24.
24.
Lachgas
#22: Milyen lényeget nem értek?
23.
23.
Metrox
#21: Hát szerintem meg nagyon is átlátható menü még kezdőknek is, de a dota item-ket elosztása az szörnyű kezdő haverom vagy 5percet keresgélt mire elindult.(Ő neki ez volt az első moba játéka). Amúgy igen van pár régi karakter akik már nem néznek ki jól, de legalább frissitik őket. Eddig a Sivir vitte a legrondább textura dijat most meg egész jó nézki.
22.
22.
Lorthirash
#21: .... látszik hogy nem érted a lényegét jó játék a lol nem olyan csúnya az főleg amikor jó páran skilleznek egyszerre
21.
21.
Lachgas
Ma rászántam magam hogy kipróbáljam a lol-t. Fiaim, nem tudom hogy mit esztek rajta, de ugy szar ahogy van. Menü átláthatatlan, efektek szarok, föleg ez az animált design borzalmas, nincs deny. Fujjj
20.
20.
krisztian66666
Én még csak most kezdtem el a lol-el játszani, szóval még bőven van időm! :D (Még a dota 2-t is kiszeretném próbálni :D)
19.
19.
Lorthirash
A lol már unalmas a dota2 nem rossz várom ezt is
18.
18.
Adamknight
Hát nem tudom. Egy próbát adok majd neki, de inkább maradok a LoL-nál. Ott amúgy 1 térképen (5v5) játszok már évek óta (Igen tudom, hogy van több is, de azok nem érdekelnek). Szóval ezzel a "sok térkép, nincs se item, se last hit" koncepcióval a Blizzard nem nagyon nyűgözött le.
17.
17.
HunDrenus
A cinematic brutál jó, a gameplay sem tűnik rossznak. Majd meglátjuk.
Már csak a Lost Vikings karakterek kellenének...
16.
16.
Cooper911
Ahh végre egy moba. Úgy is alig volt.
Amúgy kiváncsi vagyok hogy a Blizz mit hoz ki belőle.
14.
14.
pimpa25
#11: Igen,ezen én is fennakadtam egy kicsit.Last hit még érthető,mivel team xp van-bár ez megint nézőpont kérdése,h kinek mennyire fekszik,de így legalább nem egymással,hanem egymásért versenghet még 1 random csapat is-,de az item,háát..Meg ahogy néztem,skillt se te választasz,hanem alapból rendelkezel velük,ezek szintenként tápolódnak,és talán minden 3. után talentelsz(elvileg ez váltaná ki szerintük az itemeket).Pecsa se tudja,majd meglátjuk,h sül el,egyelőre nekem úgy tűnik,h a blizz nem akar nagyon az e-sport irányba terelődni ezzel a játékkal,inkább nyitna azon réteg felé,aki visszariad a lol-dota féle atomversengéstől,és inkább szórakoztatni akar.Az is lehet,h ez a legjobb döntés,mert elszipkázni valószínűleg nem tudna elég moba fanatikust,így viszont egy eddig inakítv réteg is bekapcsolódhat ebbe a stílusba.Ahhoz továbbra is tartom magam,h a blizz-nek azért nem szokása totál csődöt letenni az asztalra,aztán majd meglátjuk,mi lesz ebből hosszútávon,lehet,h csak a berögződések miatt nem látjuk,h ezek a változások nem feltétlen a casual irány megtestesítői.(ez utóbbit kicsit azért kétlem)
13.
13.
kiskenguru
¨Nuclear launch detected!¨ :D
12.
12.
TBO0
#11: Ha igaz amit írsz, akkor valószínűleg egy casual heavennel lesz dolgunk, ami bizonyos keretek között elég népszerű tud lenni a fiatalok körében, viszont engem taszít ez a fajta játékmenet. Videó alapján jónak tűnt, sokkal jobbnak, mint a League of Legends, mindenképp kipróbálom majd, de szerintem marad az icefrog-féle Dota. :)
11.
11.
Cuppak
#4 "There is no gold and there are no purchasable items." - "At the moment there is no benefit to last hitting."

10.
10.
Dreadlox
9.
9.
raprador2
Fasza... De nekem eddig a kedvenc MOBA-m a SMITE :D
8.
8.
Lachgas
Olyan kettös érzelmet vált ki bennem. Maradok a HoN-nál
7.
7.
Shannaro
Amennyire fellelkesített a cinematic, annyira középszerű lett számomra a gameplay. A bombázó hajókon kívül semmi olyat nem mutatott, ami magához csábítana. Első ránézésre átlagos, de két perc gameplayből hogyan ítéljen meg az ember egy játékot. Majd idővel minden kiderül.
6.
6.
pimpa25
#4: Isten lássa lelkemet,nem kötözködésképp,tényleg csak érdekelne:mi nem tetszett a videóban?A grafika,a hősök/skillek,vagy pályaszerkesztés,egyéb?Nem vagyok egy hatalmas MOBA szakértő,tehát én főként csak egy külső szemlélőként írtam le,amit írtam korábban,ezért is érdekel mások véleménye is.(Feltéve ha az nem a manapság kötelező blizzard hate-ből fakad,de a te szavaidból nem ezt az attitűdöt vettem ki)
5.
5.
pimpa25
#3: F2P lesz a játék,ezt már korában tisztázták,pl a legutóbbi pénzügyi jelentésnél erről is adtak hírt.
Engem is sikerült levenni a lábamról(Diablo a csillámpónin,na azon felsírtam),és h sikeres lesz,ahhoz kétség sem fér.Az viszont más kérdés,h mit tud majd kezdeni a 2 jelenlegi fő MOBA-val,trónfosztásra részemről nem számítok,max ideig-óráig,de szép részt ki fog hasítani magának a játékipar ezen szegmenséből a Blizz,az biztos isten,mivel amihez nyúlnak,abból bizony arany lesz,és ez tény.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...