Jön a Diablo III: Ultimate Evil Edition

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Blizzard bejelentette a Diablo III: Ultimate Evil Editiont, ami kizárólag PlayStation 4-re jelenik majd meg. Az exkluzív fícsörök melett a Reaper of Souls kiegészítőt is tartalmazza a csomag.

2014-ben érkezik PlayStation 4-re a Diablo III: Ultimate Evil Edition, amely az alapjátékon kívül a Reaper of Souls kiegészítőt is tartalmazni fogja. A PS4-es verzió ezen kívül exkluzív fícsöröket is tartogat a rajongók számára, technikai jellegűeket és játékmeneti finomságokat egyaránt.


A játék next-gen kiadása 60 fps mellett, 1080p felbontásban fut majd, több szörnyet képes felvonultatni, szebb árnyékokkal operál, és rövidebb ideig tölt. Támogatja a DualShock 4 touchpadjét, ha pedig a PS3-as változatról frissítesz, a karaktereidet is áthozhatod az új konzolra. Játékmenet terén közösségi funkciókkal erősít a PS4-es verzió, ezek lényege, hogy akkor is összehozza a játékosokat, ha azok nem is egy időben játszanak.


Az egyik ilyen újdonság például, hogy ha a játékos Legendary itemet kap, egy második cucc is üti a markát, amit azután elajándékozhat a haverjainak, míg az Avenger Kills keretei között egy-egy szörny, ha legyűr bennünket, elindulhat a barátlistánkon is, hogy megpróbálja lemészárolni az ismerőseinket. Mindez addig folytatódik, míg valaki le nem győzi (ő közben egyre erősebb lesz), ekkor mindenki kap valami jutalmat.

A fejlesztők elmondták: a PS Vitás Remote Play kapcsán még vannak aggályaik, elsősorban az alacsonyabb felbontással van problémájuk.

23.
23.
DON GONDOCS
Hol van ilyenkor egy moderator?
20.
20.
Mortician
#17: Ez éppenséggel távolról sem igaz.
16.
16.
simon 555
#14: Remote-Play lesz csak PSV-n.
14.
14.
Yetikee
Aaaa ez a szörny téma, hogy erősödik és megy a buddy listen nagyon tetszik.Lehet lemaradtam de fejlesztik PS Vitára is? :O mert akkor azonnal szerzek egyet :D
12.
12.
simon 555
#10: Mivel még nincs kint a kiegészítő ezért nincs és nem is volt olyan verzió:D
Gondolom majd lesz ha megjelenik.
10.
10.
Cooper911
PC-re van/volt olyan verzió ami alapjáték kiegészitővel együtt?
7.
7.
Stranger
#6: Nem kell oda az "olyan" szó, ő tényleg ezért jár fel az oldalra... egy troll...
6.
6.
Ecneb
#5: +1, állandóan ezt csinálja, olyan, mintha ő csak ezért járna fel az oldalra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...