Traileren az Injustice: Ultimate Edition

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 12.
  • Videó
Link másolása
Az NetherRealm szuperhősös bunyós játéka végre teljesen elkészült, minden tervezett karakter napvilágot látott, s hamarosan egy komplett csomagban is megvásárolhatjuk. Ez lesz az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition.

Az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition tartalmazza az alapjátékot és az addig megjelent összes DLC-t. Ha eddig kimaradt volna, akkor ez lesz a legjobb mód arra, hogy teljes legyen a gyűjteményed.

Az Ultimate kiadás november 29-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, PS4-re és Vitára.

14.
14.
keiji maeda
ahogy írjátok végre elkészült teljesen és milyen igaz ! kezd olyan érzése lenni már az embernek hogy amikor megjelenéskor megveszel egy játékot csak valami béta verziót kapsz mintha a tortád alapját vennéd meg és majd később a szülinap után pár hónappal lesz rá a többi ........ nekem már hányingerem van ebből a játékos lehúzásból kapsz ajándék dlc-t ha előrendeled igaz hogy régebben alapból benne voltak ilyen apróságok de most igy még egy 1000ft al drágábban adjuk a játékot :)
11.
11.
rics92
#10: És ez még igencsak karcsú lista.
10.
10.
rics92
#3: Válogass ;) http://www.dccomics.com/characters
9.
9.
#6: Nem fog jönni, korábban mondták, hogy ez a változat "egyelőre" ps-exkluzív lesz.
7.
7.
aordog
Na és Wii U- ra?? Az alapjäték tiszteletét tette...
6.
6.
dcba
haho az feltunt vkinek h az xone nincs a megjelenesek kozott? Arra nem fog jonni??
5.
5.
energ
#1: Scorpion az Ed Boon kedvenc karaktere, azért hozta ebbe a gaméba is... de igazad van, annyi DC hős van még, akit el tudnék én is képzelni ide.
4.
4.
Nagyon gondolkodom, hogy ps4re beszerezzem-e, jo pakknak tunik.
2.
2.
dcba
#1: sztem mokas volt, es lenne meg hely uj karakternek, nem is ertem miert nincs tobb, pedig van meg ott hely. De kinezem azt a disznosagot a netherrealms-tol, h kijon ez az ultimate kiadas, es utana jon meg karakter, h az ujonnan vasarolt injustice tulajoknak is keljen meg pluszban kolteni. En amugy mar varom mikor hozza aa postas a vita verziot.
1.
1.
rics92
Scorpion-t továbbra se tudom lenyelni amiért elvették egy DC karaktertől a helyet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...