Launch traileren a Killzone: Shadow Fall

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 13.
  • Videó
Link másolása
Hihetetlen, de ez a pillanat is eljött: végre arról írhatunk, hogy megérkezett egy PlayStation 4-exkluzív játék launch trailere, méghozzá nem is akármelyiké, a Killzone: Shadow Fallba nézhettek bele utoljára.

Az, hogy ennyire pörög a PlayStation 4 mostanában, nem véletlen: pénteken kerül az amerikai boltok polcaira az új konzol, és vele együtt az új Killzone, így emiatt érkezett meg már most a játék launch trailere is. Nekünk december 13-ig kell várnunk rá.

 

 

Némi gameplay:

Tech videó:

20.
20.
crashpipi
#12: Hidd el nem ez a fő ok. :)
Ha érdekel olvass utána a Prohardver-en Abu cikkében: "PC és konzol, avagy az új generációs játszma"!
Sok ember belekukkanthatna, aki erőből vitázik és köpköd ész helyett. :D
#18
Szerintem néz ki ilyen szépen egy Crysis 3, vagy egy Far Cry 3 is ultra beállításokkal. Nincs új a nap alatt. Az viszont tény, hogy a gép, amin játszottam ezekkel nem 128 ezerbe kerülnek. ;)
Ez egy nyitócím. Én azt mondom, hogy biztató. :) Ennél csak szebbek lehetnek az elkövetkezőek!
És ne menjünk abba bele, hogy a pc mikor fogja lekörözni, stb., mert nem érdekel. Majd veszünk vga kártyát is akkor. ;)
18.
18.
NinjaNorb
#4: Ajánlatos egyébként leszedni 1 szimpla gameplayt 60fps rendes 1080P minőségben ami a youtubeon van meg ahogy tényleg kinéz a játék 2 teljesen különböző dolog szerintem ilyen grafikával fps egyenlőre pc-n sincs szerintem:D persze pár év múlva megint az lesz hogy elhúznak a középkategóriás gépek is szépen az új konzolok mellet
14.
14.
Zombiekiller6
#12: Nem, de jó lenne, mert haverommal nyomnánk!
13.
13.
Zombiekiller6
Köszönjük Frostbite 3, leléphet :D De most komolyan ez veri, jó persze az rombolható, ez meg nem, de akkor is veri :D
12.
12.
Elyas
Azért jobb a konzolok kihasználtsága mert a konfig adott míg PCből mindenkinek màs van. Màs VGA, más proci stb...

Azt nem tudja valaki hogy a KZt multiba lehet 1 konzolról 2en tolni? Senki nem olvasott véletlen ilyen hírt?
10.
10.
REMUX2013
elkepesztoen kemeny grafika,....ps4-et veszek,megeri szerintem beruhazni...most mar dontottem.
8.
8.
MrBrooks
#6: Elhiszem, hogy a szovegertes nem az erosseged, es erre talan meg radobott az is, hogy a munkahelyemen nincs magyar ekezetes billentyuzet... Akkor leirom meg egyszer, hatha masodszorra felfogod, nem a grafikarol szol amit iratam. Hanem arrol, hogy a videon bemutatott technologiak, effektek tobbsege, mar 2-3 eve bemutatkozott Pc-n, de sajnos marketing szempontbol, nem volt erdek a szamitogepes valtozatot sokkal szebbre megcsinalni,(noha konnyen megtehettek volna) mert a nagy szamok alapjan konzolon fogyott a legtobb. Es en csak ezen sajnalkoztam. Te pedig segget csinaltal a szadbol azzal, hogy olyat allitottal amit en nem irtam.. Vegul meg annyit, hogy vegso soron orulok, mert eljutottunk oda, hogy szebbnel szebb DX11 effektekkel tomik meg a gammakat, es ennek mar a hardver nem korlatja.
6.
6.
Tokodboy
#4: Helyesbítem.
Eddig Te és más sem látott és jelenleg sem lát PCn ingame ilyen grafikát.
Úgyhogy csak savanyú az a bizonyos szöllő.
5.
5.
crashpipi
#4: Átfogalmaznám. Szó nincs arról, hogy azért kellett a generációváltás, hogy "gépre is megérkezzen a csoda", hanem azért, hogy elérhető áron, mondhatni olcsón jusson el nagyon sok emberhez. :) Persze, hogy ez létezik mind. Sokan nem adnak 70 ezret egy vga-ért, vagy 40-et egy prociért (ennyi szerintem minimum kell egy ilyen látványhoz) és nem is terveznek éveken keresztül költeni rá, hanem megveszik maguknak a "csodát" 128 ezer forintért a nappaliba.
Szerintem így korrekt.
Aki pc mellé veszi, az meg pont lesz.rja, hogy mi az ami már eddig is volt pc-n, mert látta eddig is, annak státuszszimbolum, hogy az elsők közt birtokolja és a kezdetleges gyengéin sem akad fenn. :)
4.
4.
MrBrooks
#3: Sajnos azert nem annyira dobbenetes.. Es felreertes ne essek, a jatek meseszep, csak az a banto, hogy ezek a technologiak evek ota elerhetoek pc-n, es most probaljak next -gennek eladni. (Meg mielott nekem esik valaki, nem vagyok csalodott pc-s, nem savanyu a szolo van minden idehaza Ps-box-Pc, csak tenyleg, generaciovaltas kellett a kozoloknal ahhoz, hogy gepre is megerkezzen a "csoda") :/
3.
3.
Yami
Ez döbbenetesen szép, látszik, hogy a srácok sokat reszelték az engine-t.
2.
2.
Scoo
1.
1.
hoki00
ez a játék nagyon jó a grafika pedig elképesztö
szerinte veri crysis 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...