Látnivalókon a Killzone: Shadow Fall

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 14.
  • Videó
Link másolása
Befutottak az első PS4-es játékok tesztjei - köztük az új Killzone-é is - és a külföldi kollégák nem voltak túlságosan elragadtatva a nyitócímektől. Spongyát rá, elvégre van itt egy csomó kedvcsináló.

Közepesnél kicsit jobb alkotás lett a Killzone: Shadow Fall, a szaksajtót egyelőre hidegen hagyja a next-gennek kikiáltott FPS. Persze, amíg be nem számolunk a saját tapasztalatainkról, addig ne vegyetek semmit se készpénznek. A megjelenés apropóján kaptunk egy rakás képet és videót a Guerrilla Games alkotásáról, belenézhetünk a nyitóanimációba és a kampányba.

Hozzánk december 13-án érkezik a játék.

 

 

 

 

 

 

15.
15.
crashpipi
Már napok óta tolják és nincs róla semmi hír a neten. :) Ez jó jel. Valószínűleg patent akkor.
Plusz a megjelenés előtti HDMI/HDD hibás gépeken kívül már 4 napja semmi extra hiba a gépről sem. :)
Biztató!
14.
14.
p3ti
#12: Nekem az első része korszakalkotó volt, akárcsak a Black. Aztán a 2. részét bátyámmal játszottam végig, és szerintem vmi iszonyat gyatra lagymatag unalmas volt... A 3. része kicsit fellendült, és grafikailag is kitett magáért, viszont abszolút nem értettem, hogy sikerült végig tolnom kb. 5-6 óra alatt..? Mire kezdtem belelendülni már vége is lett. Remélem hogy a Shadowfall -nál nem csak a látványra gyúrtak, hanem a játékélményre is. Eddigi videók alapján nekem akár PS4 vásárlási indok is lenne
12.
12.
Ra1D3n
Számomra az összes eddigi Killzone totál tök ugyanolyan volt mint a Crysis. Szerettem volna szeretni, de egy tartalomnélküli gyönyörű grafikájú cuccot láttam csak benne... A kiemelkedő grafikán kívül nincs benne semmi ami kiemelné a tömegből... Nem lepődök meg, hogy ez is csak a középmezőnyben tud érvényesülni...
8.
8.
kristof97
#6: Egyébként amikor betöltötte az 5-ödik chaptert akkor kicsit néztem, hogy ez mi?!? (pozitív értelemben) A grafika pedig nagyon durva, majd ha már mindenki játszhat vele, akkor kíváncsi vagyok az értékelésekre (pl. a userértékelésekre metascore-on).
7.
7.
Yami
#6: A Polygon 50 pontja szerintem elég rossz, de amúgy messze nem ez alapján fogok ítélni. De egyetértek, ezek elég megbízhatatlanok, gyakran fölé máskor meg alápontoznak. Megvárom amíg magam is véleményt alkothatok.
6.
6.
kristof97
#5: De ha megnézed, akkor látod, hogy igazán rosszat senki nem adott neki, de azért ez a sok 7 és 8 pont hogy is mondjam, eléggé egy kaptafa (mármint, hogy lefizetés szagot érzek, mert esélytelen, hogy egymástól függetlenül pont ugyanannyi pontot adjon 5-5 magazin).
5.
5.
Yami
#4: Ez a 74 elég harmatos, én többet várok tőle.
4.
4.
kopic
http://www.metacritic.com/game/playstation-4/killzone-shadow-fall
3.
3.
Feca1984
Nagyon durva a látótávolság ha ezt tudják ezek a gépek akkor már kíváncsian várom az új red deadet meg a gtat. Na az lesz csak igazán állejtős, bár nekem ez igy csak videón keresztül nézve is az.
1.
1.
Sid3481
"Hozzánk december 13-án érkezik a játék." Mással nincs is bajom!:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...