Érkezik a The Last of Us: Left Behind DLC

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 15.
  • Letöltés
Link másolása
A Naughty Dog az ígérteknek megfelelően lerántott a leplet az The Last of Us egyjátékos kampányát bővítő letölthető tartalomról, amely Left Behind néven kell keresnünk. Ellie-t irányítjuk benne és előzménytörténet lesz.

2014 elején érkezik a The Last of Us első single player bővítménye, a Left Behind. Főszereplőnk Ellie lesz, őt irányítjuk a DLC-ben, a történet pedig az alapjáték történései előtt játszódik a bostoni karanténzónában, egy bentlakásos katonai iskolában.

Ellie-hez egy új szereplő csatlakozik: ő Riley (nem a CoD: Ghosts-féle kutya), egy másik leányzó, főhősnőnk legjobb barátja és mentora. Ahogyan az alapjáték Ellie és Joel közti kötelékre összpontosított, addig a Left Behind Ellie és Riley kapcsolatára. Egy sor olyan eseményt élhetnek át, amely örökre megváltoztatja mindkettejük életét.

Ellie mozgásáért és szinkronjáért ezúttal is Ashley Johnson felel, míg Riley-t Yaani King alakítja.

14.
14.
azureknight0715
Csak nem ő az a barát amit Ellie említ a játék végén? Me ha igen akkor talán megússzunk egy nagyobb lelki érvágást, mint amilyen az alapjáték eleje volt, mert hát akkor biztosra vehetjük hogy nem fog meghalni. Azért örülök hogy a játék úgy lett lezárva ahogy mert így nagyon esélyessé válik egy esetleges 2. rész:D
13.
13.
danez11
#11: megvan az 3-4 is simán, a deus ex missing linkjét nézve. és azért valljuk be, ez csak a lastofus... :D
12.
12.
Unknown
#11: egy vagy fél de jobbik esetben kettő....pl a Mass Effect 3 ban a From Ashes dlc is csak egy küldetés kb. semmi több...meg plusz karakter....de csak 1 küldetés plusz a storyból...
11.
11.
JacoB
Nem szoktam storyDLCket vasarolni jatekokhoz,de ezt biztosan megveszem. Azt valaki megmondana nekem,hogy kb. egy Story DLC hany oras szokott lenni?
10.
10.
EBR2000
Pár dolcsit még áldoznék is rá és akkor ez lenne az első játék amihez DLC-t vettem...
Jól hangzik és biztos sokat dolgoztak rajta! (Vagy nem...)
9.
9.
felegyi
Nem azért a két fillérért, de ezt legalább nem a megjelenésre rá 2 hétre adják ki... 5 hónap alatt összeraktak egy "kiegészítést", és nem az alapjáték elkészítésével párhuzamosan... van különbség!
8.
8.
kopic
Majd youtubon megnezem !
7.
7.
keiji maeda
#5: igen de ez a fajta dlc még mindig elfogadhatóbb mint ami nálam kiveri a biztosítékot hogy alapból benne lévő karaktereket zárolják majd vedd meg dlc-be az aktiválót és hopp benne van , utána kiadnak valami ultimate vagy ultra vagy collection editiont és abba benne lesz mind karakter :)
6.
6.
keiji maeda
#2: biztos lesz majd game of the year edition és akkor még mindig megszerezheted :)
5.
5.
Raziel88
#2: A mai DLC-kel dúsított világban ez várható volt hogy lesz hozzá egy DLC, mint szinte már mindenhez.... Nehogy véletlenül egyszer kelljen fizetni egy játékért....
4.
4.
norbi1989
Egy pc-s last of us-nak nagyon örülnék!
2.
2.
Raam989
Ezt most nagyon elb.szta az ND. Májusi premierkor vettem a játékot, azóta már kétszer túladtam rajta... Ha kicsit korábban jön a DLC, akkor örömmel vettem volna meg...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...