Premier: Mortal Kombat: Armaggedon

  • Írta: szabi
  • 2006. január 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A verekedős játékok atyjának számító Mortal Kombatnak újabb része jelenik meg - melyben az összes eddigi szereplővel játszhatsz!
A Mortal Kombat sagának úgy tűnik, sose lesz vége! Az eddig a neten keringő pletykát kvázi hivatalosan is megerősítették azzal, hogy a Game Informer című lapban négy oldalas összeállítás jelent meg a legújabb részről, mely az Armageddon kreatív nevet kapta a keresztségben.


Ugrás a galériához

A scanek nem a legjobb minőségűek, de még így is elég jól kivehetőek a szereplők - mivel ez a legkomolyabb fegyverténye a játéknak: az összes eddigi karakter választható lesz! Ez konkrétan 60 szereplőt takar, ami finoman szólva sem csekély! És ha még ezzel sem lennénk megelégedve, akkor a "Create a Kombatant" módban egyedi tulajdonsággal vértezhetjük majd fel a szereplőket, gyakorlatilag újakat kreálva!

Lássuk, ezen kívül mit lehet tudni az új játékról:
  • Nemcsak a szereplők, hanem a pályák is visszatérnek, tehát egyik pillanatban még a shaolin szerzetesek előtt verheted szét Kung Lao fejét, a másikban meg már a modern és szeles nagyvárosban próbálhatod ki Jaxx irtózatos erejű kezét!
  • A Shaolin Monks-ban már bemutatkozott Konquest System-et szinte egy az egyben áthozzák ide is.
  • Fejlesztik a kombókat és a kivégzéseket - még brutálisabb, még véresebb, még durvább! (Már előre látom az amerikai újságok szalagcímeit, melyekben az épp aktuális vérengzést próbálják a játékra fogni)
Az Armageddon csak és kizárólag XBOX-ra és PS2-re fog megjelenni, tehát sem PC-n, sem pedig nextgen konzolon nem lesz elérhető :(
9.
9.
luj
Nincs valakinek használható PS2 emulátora vagy nemtud valaki olyan oldalt ahonnan letölthető lenne?Mert akkor gépen is tudnék mortalozni.

Köszi.
8.
8.
subzero
ÁÁÁ alig várom h kipróbáljam. Nyáron úgy is veszek 1 x-boxt :D
7.
7.
InGen
Mert PC -n kutya nem veszi már egyrészt az ilyen játékokat, másrészt pedig a jó játékokat :) PC-n a Sims2-t veszik, mert az a jó. Azután pedig esetleg a Sims2 egy kiegészítőjét. Azonkívül a konzolon ezerszer jobb az irányítás :)
6.
6.
Chocho
Jól teszed! látni sem bírunk! :D
5.
5.
fojesz
Menj is... :)))



Egyébként kár, hogy nem lesz PC-re... miért maradunk ki a jóból? :(
4.
4.
Chocho
Egyre igénytelenebbek a hírek...legalább a platformot válaszd ki jól...
3.
3.
-callisto-
sebaj, addig akkor nem adom el a ps2-t :D
2.
2.
lewton6
PCRE IS AKAROOOM!!!!

Ingen: tényleg Sub-zero a legjobb! :)
1.
1.
InGen
Ez rohadt jó. A Shaolin Monks is ISTEN volt. Alig várom. Mennyire feelinges már ahogy ez a sok kultikus, örök klasszikus karakter ott áll egymás mellett a játéktörténelem egyik legfontosabb játékának új részében. Sub-Zero for prezident!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...