Itt a Need for Speed-film második előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Megnéztük a közelgő NFS-mozi legújabb kedvcsinálóját, s kénytelen vagyunk azt mondani, hogy ez nem lesz olyan sekélyes adaptáció, mint általában a játékokból készült filmek. Igazi adrenalinbomba dögös csajokkal és verdákkal.

A Need for Speed-film meg sem próbál drámainak tűnni, nem kínál mást, csupán annyit, ami elvárható tőle. Igazi akciófilm lesz, jó sok száguldással, kemény dumákkal, meseszép autókkal és lányokkal. Kell ennél több? Nemigen. Spongyát rá, hogy a témát egy másik filmsorozatban már láttuk korábban.

A film 2014-ben kerül a mozikba.

28.
28.
Menyus
Szinte könyörgött ez a cím egy E46 vagy E92 BMW M3-ért a "hero car" szerepében...
27.
27.
LAZLOW20
#2: Az tény hogy a film egy steril semminek tünik eddig,de azért mielött hülyeségeket irsz keress rá hogy Breaking Bad Aaron Paul az interneten.
26.
26.
Solid Snake1984
#22: A Mad Max igaz nem autós film , nem az a profilja, de mégis jól meg van csinálva benne az autós jelenet, pedig az igen csak 30 éves film lassan.
25.
25.
Solid Snake1984
#6: Komoly vagy buksi! Senkinek nincs baja a Mustanggal, egy legenda, de már kurva unalmas...Van rengeteg szép verda ezen kívül. McLaren F-1, Pagani Zonda, Porsche Gt...Látszik, hogy ötlettelenek voltak a készítők...Értem én, hogy amcsi film, de bazzeg én már kurvára unom..Nem rég volt egy jó film ( Faster) abban is volt amcsi verda, de 1: illett a filmbe 2: kurva jól nézett ki...3. Nem autós film volt és nem huszadjára használt márka.
24.
24.
Solid Snake1984
Wáááá. Ránézésre is gagyi...Nem jön át valahogy. Hm. Csípem az amcsi verdákat nagyon, de komolyan uncsi már, hogy megint egy francos Ford Mustang lesz benne a legnagyobb penge verda...Amúgy a végén a jelentet jól ellopták a Rázós futamból!
Sicher , hogy nem nézem meg moziban. Akkor már F&F 7...
23.
23.
Zombiekiller6
#15: A díjakat inkább hagyjuk... Mert elég gyanús, hogy nem kapott még Oscar-t: Leonardo DiCaprio, John Malkovich, Edward Norton, Brad Pitt, Johnny Depp, Harrison Ford, Samuel L. Jackson, Tom Cruise, (bár őt utálom, de jó színész) és még sokan mások. A filmről meg annyit, hogy dög unalmas a trailer és ezek az autós, robbanós, lövöldözős, végül eltérünk a tárgytól filmek. Jason Statham is szinte az összes filmjében, vezet ha nem az összesben és erre mit csinálnak? Bele teszik a Halálos Iramban 7-be, szép. A kocsiról meg annyit, hogy egyik kedvencem, de nem várom, hogy mindenhol ott legyen viszont egy SLR-nek örülnék :D
22.
22.
hurkagyurka2
Nem tudom, hogy lehetséges-e mélységet adni egy ilyen sztorinak. Az autókról szól, a látványról, és csak úgy mellékesen lesznek benne emberek is... Egy Tolvajtempó-féle macska-egér játéknak jobban örülnék...
21.
21.
Gamerdavid
Rosszabb lesz mint a Hitman film volt. A kocsik tök bénán néznek ki. Ráadásul 110 Km/h mióta NFS?
20.
20.
giga321
Unalmas trailer és valami tényleg hiányzik belőle. No mind 1. Egyszer meglehet nézni. Persze csak szigorúan itthon :D
19.
19.
#17: Ül a halál be erre moziba, jézusom, ötvenszer inkább megnézem a Derült égből fasírt 2-t mint ezt! Azon legalább vicces, ezen meg csak sírni lehet majd. Sokan mondták itt a színészi játékot, nem, én szerintem nem azzal van baj, hanem a fejével, Vin Diesel és Paul Walker, azok formák, de ennek a csávónak azt sem hiszem el, hogy egy triciklivel tud menni, értitek...
18.
18.
shooter1234
#10: Így van, kell egy Honda Civic is, különben csak az új Moslék Wanted fanoknak fog tetszeni ez a film. :D :P

Amúgy elsőre ez az előzetes nem rossz, bár a sztori dönti el hogy milyen lesz a film, nem a benne felsorakoztatott verdák. Vajon az akción vagy a versenyzésen lesz a hangsúly? A Történeté a döntő szerep hogy a verdák vagy a lövöldözés kerül előtérbe, bár az új F&F után gondolom itt jobban a versenyzésre mennek rá.

17.
17.
tupaccc
Én rinya helyett annyit mondok - hogy óriás hiány van a piacon ilyen, és ehhez hasonló filmekből. Ott van nekünk a Halálos iramban széria, mely már inkább elment akicó irányban, és esetleg itt volt az F1-es témájú Rush. Szerintem tökéletes választás lesz moziba beülni rá, még ha B-C kategória lesz is a vége, unni tutira nem fogom, mert a látvánnyal ahogy látom gond nem lesz.
16.
16.
elvan a gyerek ha jatszik
Az autós filmeket még csak csak megnézegetem, de a játékokért soha nem voltam oda (leszámítva néhány kivételt mint: NFS Most Wanted-et, Carmageddon-t és néhány egyéb). De szerintem ennek a filmnek az a hibája (első ránézésre!), hogy olyan akar lenni mint azok az akció filmek ahol főhőst az elemi bosszú ürügyén emelik a helyi b@sszájba szintjére. Holott tökéletesen elég lenne egy kis hétköznapi dráma meg egy utcai tróger aki bele van b#zulva a kocsikba (és úgy egy közeg/társadalmi réteg hasonszőrű egyénekből.)
15.
15.
jackdaniels2
#2

szerintem te még nem láttál jó filmet. hogy lehetsz ennyrire ostoba ? nulla tehetség? emmy díjat nyert színészről beszélünk, aki a breaking badben hatalmasat alakított, a legjobb választás erre a főszerepre. Szerintem ne csak az akciófilmeket nézd, hanem kicsit térjél meg és kezdj el nézni másokat is, mert nem várhatunk sehova egy Vin Diesel-t... hogy lehet ilyet mondani, nulla tehetséggel van megáldva, mikor díjakat nyert, elismert színész.. uramatyám.
pár embert felkurtál ezzel a bugyuta hozzászólásoddal, szerintem meg se szólalj, mert hülyeségeket ne beszéljünk!!!!!!!! tudod kik vannak megáldva 0 tehetséggel ? akik a horrorfilmekbe játszanak, és 16-17 éves kis picsák, de szerintetek azért jók mert jól néznek ki, de érzékük sincs kifejezni s kimutatni azt, amit kérnek tőlük.
istenem, emberek, AMIHEZ NEM ÉRTÜNK ne szóljunk bele!!!!!

egyébként várandós a film, biztosan jó lesz. S aki VIn Diesel kategóriákat vár ide,az szerintem ide se írjon:D (ne haragudjatok, csak felbasz hogy napról napra egyre butább embereket látok)
14.
14.
Angelwing
#8: Nem kiemelkedőt írtam,hanem,hogy tehetséges színész.Autós filmekből meg jöhetne több mert amúgy sem sok készül.Szóval ez a film is várós,mégha nem is lesz egy Remény Rabjai :)
12.
12.
Falcon
hú de vér gagyi az egész, már látom hogy a szuper autók egy pár percig lesznek a filmeben és utána csak az a vér gagyi Ford musztáng marad .......de utálom
11.
11.
Grabowsky30+
Hát ez megint egy "nincs fizika" autós üldözős megbosszullak film, nagyon érdektelen ez a trailer, és semmi késztetést nem indított meg bennem, hogy megnézzem, de biztos van akinek tetszik, a fast and furious sorozatért is oda vannak sokan pedig az egy ritka nagy fos!
10.
10.
crashpipi
Nagyon gyenge a trailer. :( Inkább B movie feeling-je van. :S
Az meg vicces, hogy a retro amcsi muscle és az új Mustang is együtt versenyez a milla feletti ($) szupersportkocsikkal. :D
Még kéne melléjük egy lángnyelveket szóró szappantartó zöld tuning Civic is, króm felnikkel, hogy az Undor fanok is boldogok legyenek. :D
Az F&F filmeket sem a sztori vagy a tehetséges színészek adták el anno, csak most már ugye ez is lecsengett, azért próbálnak valamit újítani. A pimpes bohóckodásból még az MTV-s negro is kinőtt, szóval próbálnak akciófilmet készíteni autókkal. Talán ezért lett "kétszernézős" az 5. rész. A többit egyszer is sok. :D (mondjuk a széfráncigálás kiveri a biztit, de hagyjuk :D)
9.
9.
Dízel
8.
8.
Dízel
#6: Apám... Abszolut nincs kiemelkedő karaktere a főszereplőnek, ami miatt a szinészi játéka is nulla. A breaking bad-es alakitása pedig minden csak nem kiemelkedő. Ezerszám tudnanak a szakmabán olyan karaktert nyujtani mint ő, de inkább jobbat. nézz egy kicsit mas filmeket, mint a hollywoodi akciófilmek. a mustang meg jó kocsi de már minden filmben ezzel veretnek.
7.
7.
Gurren
#2: "A főszereplő nulla színészi tehetséggel van megáldva"

wow te ilyen hozzáértő lehetsz
6.
6.
Angelwing
#2: Akkor te még nem láttál élőben,ilyen Ford Mustángot,és nem ültél benne,és nem is vezettél ilyet,szerintem ki sem szálnál belőle ha egyszer beülhetnél ilyen verdába.Előbb nézd meg a saját autódat,utána kezd el leszólni a többit! LOL És a színésszel kapcsolatban is luftot rúgtál!
5.
5.
leviske
#2: A Breaking Bad-ben azért igen szépet alakított. Szóval legrosszabb esetben is egy jó forgatókönyv és egy jó rendező mellett bőven jó alakítást tudna hozni.

A gond szvsz inkább ott van, hogy a sztori súlytalan és ez manapság az összes "bosszús" filmmel így van. Más kérdés, hogy jelen esetben komikusan súlytalan ("úúúúú, megölted ezt vagy azt, fúúú majd jól leelőzlek ezért!").
4.
4.
Angelwing
Végre valami szokatlan,képi világgal megáldott film.Az autós filmeket szeretjük nézni,plusz a főszereplő is tehetséges színész.És végre nem a szénné gyúrt izmos és autót is vezetni tudó sofőrt kapunk,lásd (halálos iramban)Sajnos,a halálos iramban című filmek,mostanában kevésbé a kocsikról szólnak,pedig az első részekben még azoké(is)volt a főszerep.Sebaj jön ez a film és kárpótol valamilyen szinten.
3.
3.
Sogi
#2: egy kétszeres emmy-díjas színészről beszélsz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...