Nem csupán akciójáték a Dying Light

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 25.
  • Hír
Link másolása
A belső nézetben kivitelezett zombigyilkolás csak egy nagyon ki szelete a Dying Lightnak, a Techland sokkal több élményt ígér a jövőre érkező nyitott világú játékukban. Nem csupán a harcról szól az egész.

Az Ausgamersnek adott interjújában Tymon Smektala, a Techland producere elárulta, hogy megérti azokat az embereket, akik a Dead Islanddel hasonlítják össze a Dying Lightot, de a példa akkor sem fedi teljesen a valóságot. Az akció valójában egy "nagyon kis része" annak, amit a játék kínál.

Lehet, hogy első ránézésre a Dead Island ugrik be, de ott vannak a parkour elemek, s akkor sokkal inkább a Mirror's Edge-re hasonlít az alkotás. A producer szerint ez az összehasonlítás sem állja meg a helyét. Példának okáért a DICE játéka meglehetősen kötött és lineáris, a tárgyakkal való interakció is hiányzik, ezzel szemben a Dying Lightban arra mehetünk, amerre csak akarunk, s az egész környezetet felhasználhatjuk a túlélésünkhöz.

A Dying Light jövőre jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

20.
20.
toriell
Majdnem eltaláltad a gépemet csak nem kettődarab GTX titan hanem csak 1 db om van:DDD
19.
19.
giga321
Új ME is nyitott lesz szal ahoy ahoy captain.
18.
18.
Kleppi
Gépigénye?:
2DB I7 4,2es proci.
2DB GTX TITAN
32GB RAM 2666GHZ
2TB VINYÓ

Megjött a NextGen Korszak Yeeeay,nem kell optimalizálni a játékokat,pfff hát minek?!,konzolok bírják PC meg mindenkinek olyan van mint a NSA-nak.

Szerintetek jót tippeltem?
17.
17.
Rakottkrumpli
#15: Ha teljesen kiforgatjuk a szavaikat, akkor igen ezt mondták...
15.
15.
BrendOoN
Szóval a Techland azt akarja mondani, hogy 2014-re sikerült készíteniük egy olyan játékot ami (szerintük) jobb mint a 2007-es Mirror's Edge?
12.
12.
joshsolman1993
Bárki bármit mond vagy ígér, zombis játékokból nagyon nagyon NAGYON ritkán tudnak jót alkotni. Sajnos a zombis játékok ellent mondanak bármilyen más stílusnak, ahol a következő részekkel egyre csak jobb lesz a játék. Nézzük meg a Resident Evil sorozatot. A régebbi talán még ps1-2-re kiadott változatokat jobban élveztem mint a mai 360-os Operation Racon City-t. Igaz nem megjelenéskor hanem 2-3 hete vettem meg, de egyszerűen borzasztó volt. Rá se ismertem az általam megszokott játékra. Élvezhetetlen játékmenet és irányítás. Bár a Dead Island-al (még) nem játszottam, hallottam róla ezt azt. De ha ez is egy Dead Rising 1-2-höz hasonló játék, inkább kihagyom. Azt ahol csak lehetett elrontották, értelmetlen hentelés, időhöz kötött játékmenet.... A 3-at még nem próbáltam, de talán az már jobb lett.
9.
9.
biohazard rex
Hogy magyarázkodnak :D Szánalmas. Egy Dead Island-et kapunk parkour elemekkel nem kell ezen mit szépíteni...
8.
8.
br1Koo
már arra számítottam a hír többi részének elolvasására kattintva, hogy logikai feladatok, puzzle-öket kapunk a játékba. Dehát.. Túl naív vagyok :D
7.
7.
McDuff
"egész környezetet felhasználhatjuk a túlélésünkhöz."
Itt viszont megint visszakanyarodtunk a Dead Islandhez,ugyanis ez ott is megvolt.most akkor WHAT?!
néha olyan hülyeségeket tudnak mondani...
6.
6.
suresz
kapunk majd egy rakat minigame-t, mint a duke nukem forever-ben ( a példa választás nem véletlen ) minden 3. házban lesz egy flipper vagy biliárd vagy darts, csak nem az ajtón mész be hanem a tetőn
én nem hiszek a techland-nek; mirrors edge? kétlem hogy képesek lesznek összehozni egy olyan jól irányítható fps-platform-t, mint amit a DICE kreált
5.
5.
zala122
én csak örülnék örülnék hogyha minnél előbb dobnák ki a gépigényt.és nem érdekel hogy honnan és mit vettek
4.
4.
Killerbee
Nem értem miért kell az ilyet mindig magyarázniuk. Ha jó játék lesz, engem aztán nem érdekel miből, hogy vett át ötletet.
3.
3.
metercsiken
#2: Azt még sem mondhatják, hogy egy teljesen" új "játékmenet lesz, ahol vannak a zombik, meg mi, aztán nekünk össze-vissza csapkolódva le kell majd vágni őket! : )

Amúgy legyen olyan amilyenre ígérik.
2.
2.
Lacek896
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...