Bemutatkozik a Command & Conquer: Renegade X

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Viszonylag ritkán tudunk írni rajongói munkákról, de a jövőre megjelenő Command & Conquer: Renegade X annyira izgalmasnak tűnik, hogy nem mehetünk el mellette szó nélkül.

A Command & Conquer: Renegade X (a hivatalos címből természetesen hiányzik a Command & Conquer) nem mai projekt, hat éve indult a fejlesztése, eleinte Unreal Tournament III-modként. A fejlesztők a 2002-es Command & Conquer: Renegade multiját akarták felturbózni látvány terén, végül az ötlet önálló játékká nőtte ki magát.

A Renegade X-ben lesz egyjátékos mód, egy Command & Conquer nevű multiplayer mód és egy Skirmish mód, ami a Command & Conquert utánozza, csak botokkal. A multiban a GDI és NOD csap össze, a játékosok 30 különböző fegyvert és 15 járművet használhatnak harc közben. A csapatoknak bázisa is lesz, melyen a különböző létesítmények egy-egy meghatározott célt szolgálnak: a GDI barakkja például különleges fegyverekhez és karakterekhez biztosít hozzáférést, viszont ha a NOD lerombolja, ez a lehetőség elveszik.

A játék 1.0-s változata 2014. február 26-án rajtol el PC-n, és ingyenes lesz - további hírekért a hivatalos oldalt ajánljuk.

11.
11.
PAtr0n
#10: Basszus pont a vége maradt le! Jogos, köszi! :)
10.
10.
Berencsit
#3: Kasszáknál...? Én úgy olvasom, hogy ingyenes lesz.. de ha gondolod te fizethetsz érte.
9.
9.
goblinfing
Sokat toltam nagyon fiatalabb koromba, végre valami folytatásnak nevezhető valami :)
8.
8.
Lorthirash
Azta én régen toltam renegadet nagyon várom mi lesz ebből
7.
7.
kingpeachy
A C&C hangulat és az ingyenesség mellett nem tudom mi szól mellette. Azért remélem ez is elég lesz, hogy népes rajongó tábor alakuljon ki:)
4.
4.
Trapyd
A Renegade el régen lanpartykon nagyon jókat játszottunk. Aki még nem ismeri érdemes kipróbálni, nagyon jó móka.
3.
3.
PAtr0n
Játékmenet 5-ös, grafikán még lehetne picit csiszolni, már ami a modelleket illeti, túl baltával faragott 1-2 dolog. Én a sima renegade-et is szerettem, jó ötlet feltámasztani. Látszik, hogy marketingre nem sok pénz jutott, az pedig döntő lehet a kasszáknál....
2.
2.
Moldren
Nekem nagyon bejön. Kár, hogy nem lesz konzolokra.
1.
1.
shooter1234
Na ez tök jó játéknak tűnik így a videó alapján.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...