HWSW: Online szolgáltatások nélkül jön ide a PS4

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 28.
  • Hír
Link másolása
Kiadta a Sony a rajtra elérhető online szolgáltatások kliensalkalmazásainak listáját. Magyarországon sajnos egyetlen ilyen sem lesz elérhető - írja nagytestvérünk, a HWSW.

A PlayStation blogon közzétett lista szerint a Sony két szolgáltatása (Music Unlimited és Video Unlimited) Nyugat-Európa néhány országában, illetve Ausztráliában lesz elérhető. Külső szolgáltatások, mint az Amazon, a Netflix, vagy a vidZone szintén telepíthető kliensalkalmazással rendelkezik majd, az elérés azonban itt is néhány országra korlátozódik. Ezek mellett van néhány olyan szolgáltatás (NOS Sports, Watchever), amely egy-egy országban működik csupán. A Sony azt is közölte, hogy az alkalmazások eléréséhez nem szükséges a PlayStation Plus előfizetés, amely a multiplayerhez például kötelező.


Magyarországon azonban egyetlen ilyen online szolgáltatás sem lesz elérhető, sem a Sony saját zenés és filmes szolgáltatásai, sem pedig a külső, már jóváhagyott streaming-rendszerek nem kínálnak itthon tartalmakat. Ezzel sajnos Magyarország nincs egyedül, a környező országok közül csak Ausztria került be néhány szolgáltatásnál a listára, Csehország vagy épp Lengyelország hozzánk hasonlóan sokadrangú célországnak számít.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, olvasd el a teljes cikket a HWSW-n!

65.
65.
nyestes
Had kerdezzem mar meg hogy mi az a music unlimited meg video unlimited :) ? Valaszokat elore is koszonom :)
64.
64.
MikelGun82
Hogyan tudom a regemet törölni? Ennél a cikknél ledobtam a láncot :DDD
A telepíthető "dolgok" nevezzük appnak, egyik konzolnál sem teljes számukban működnek, idehaza meg csak pár... de gondolom, hogy tömegtüntetések lesznek az NHL, vagy NBA, vagy XB1-en a rögbis meccsek elérhetetlensége miatt :))))))
63.
63.
Csoki80
#61: Milyet Playstationt vagy xboxot ?? XD
62.
62.
Scoo
#61: Egyébként na ja. Majdnem mindegyik ilyen szolgáltatás totál érdektelen számomra. Eddig is tv-re volt kötve a gépem, ezután is arra lesz. A torrenttékát úgyse tudják felülmúlni :)
61.
61.
Starkiller89
60.
60.
Csoki80
Jó lesz ez így is. Csak legyen rajta egy jó böngésző és egy youtube app :-)
59.
59.
#46: JackBauernek van igaza, angol accot csinálj alapnak, azzal a régió kettes DLC-k meg minden későbbi cucc faszán menni fog, ha pedig esetleg régió 1-eset (usából) rendelsz játékot, akkor kelleni fog usa acc az ahhoz tartozó dlc-hez. Magyarnak szerintem semmi értelme, minden drágább.
58.
58.
toriell
Én teljesen függetlenül állok az egész témához,de mint magyarként sikerült elérnem azt,hogy ki próbálhassam,az Xboxot-és a Ps-t !,, Nos blogban meg fogom jeleníteni a véleményet mind2 konzol iránt..lehet követni majd...:)!!!
57.
57.
JackBauer
#56: akárhonnan veszed menni fog, viszont magyar nyelv nem lesz benne tudtommal, webshopok alapján mondom csak ezt
56.
56.
szala39
Sziasztok! Most karácsonyra tervezem beszerezni a PS4-e, ha az amazon rendelem meg hozzá a FIFA 14-et az menni fog a magyar gépen? Abban a verzióban szerintetek milyen nyelvek vannak? Ha mégis itthon venném meg a játékot az magyar nyelvű lesz mint a PS3-on?
55.
55.
simon 555
#54: Ha minden jól megy 2014 elején indul USA-ban, majd valamikor jön EU-ba is.
54.
54.
xSHx
Az én kérdésem az lenne, hogy a Gaikai menni fog e idehaza? Hamár itt a steaming problémáknál tartunk... Én azért bízok benne.
53.
53.
Yami
#51: Nem váltja le a set-top boxot, ez hülyeség.
USA-ban lesz először elérhető a kinect vezérelt tv-újság meg a mit néznek most sokan online feature. Minden más működik mindenhol.
52.
52.
traumraise
A set top box mindenképpen kell, ezért van hdmi bemenet a konzolon. De valóban úgy lenne értelme ahogy te mondod simon.
51.
51.
simon 555
#44: Ő, akkor miért mondta azt az MS, hogy only USA feature egyelőre?:)
Persze az lehet, hogy rá tudod kötni a set-top-boxod az XO-ra, de annak meg mégis mi értelme? Épp az volna a lényege az USA-ban, hogy leváltsa a set-top-boxot.
50.
50.
JackBauer
#44: oké, de senki sem azért ves boxot, hogy boxról tévézzen kontrollerrel a beltéri egység és távirányító helyett
49.
49.
JackBauer
#46: én angol accot ajánlok, azt ha nagyon kell csinálsz egy usa-t is, de angol legyen a fő accountod
47.
47.
JackBauer
#23: ezekkel tisztában voltunk eddig is, hogy nem fognak menni
46.
46.
traumraise
Köszönöm a felvilágosítást :) amúgy van i előnye a magyar accnak vagy elég egy usa?
45.
45.
JackBauer
#17: Nem tudom kivel tárgyaltad ezt ki, de téves infó, így ez nem fog müködni. :)
44.
44.
Yami
#30: Igazán megfogadhatnád a saját tanácsod:
"Ha valamit nem tudsz akkor jobb nem beszélni róla, mert félrevezeted az embereket"
Ugyanis az XO TV-s szolgáltatása menni fog idehaza is, mivel a már megévő TV előfizetésed használja a már meglévő set-top-box-oddal.
43.
43.
simon 555
#42: A lényeg, hogy minden accountnál be kell állítani, hogy az adott PS4 az elsődleges (fő) gép.
Például van 2 accountod. Egy US és egy UK. Az UK-n játszol, de az US-en akarsz venni valamit. Mind2 accountnál beállítod, hogy a te PS4-ed a fő gép, és akkor a játékok átjárhatnak a 2 account közt.
Annyi a különbség a PS3-hoz képest, hogy behozták ezt az elsődleges gép dolgot, azért, hogy ne tudd megosztani másokkal a megvett cucaidat.
42.
42.
simon 555
#41: Ez így nem teljesen igaz.
Ugyan úgy lesz mint a PS3-nál. Akárhány account lehet a gépeden, és ha az egyik accountal megveszel valamit, akkor azt tudod játszani bármelyiken, csak le kell tölteni azzal amivel megvetted, majd miután a gépen van már a játék, bármelyikkel tudod játszani. Ugyan ez vonatkozik a PS+-ra is. Elég 1 accounton megvenni és tudsz multizni bármelyik accountoddal.
41.
41.
kristof97
#39: Minden játék accounthoz van rendelve, de a lemezes játékoknál akármelyik lehet ez az account, tehát ha a másik accountoddal játszol, vagy csak másnál, hogy nincsenek ott a mentéseid, trófeáid. A PSNről szerzett címeket pedig csak egy accountról tudod elindítani, de azzal is be tudsz jelentkezni másnál, és akkor csak le kell tölteni a játékot, de ott legalább megmaradnak a trophy-k (ez a bejelentkezős dolgot lemezessel is meg lehet csinálni. :D ) Am, tudom, hogy "captain obvious vagyok, de legalább nem hagytam nyitva kapukat (remélem). :)
40.
40.
tsulok
#37: Nem értem mi ebben a geciség. Akkor most háborogni kéne laptop vásárláskor, internet előfizetéskor, meg úgy mindig mert máshol jobb az élet? Ezek nem a Sony/Microsoft szolgáltatásai és nem is ezek miatt kerül annyiba a konzol amennyibe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...