NVIDIA: a PC minden konzolt messze felülmúl

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem váratott magára sokáig az egyik legnagyobb hardvergyártó reakciója a next-gen konzolok megjelenésére. Az NVIDIA szerint "a PC-platform funkcionalitása végett jobb választás, mint egy konzol".

Azt a népszerű hardvergyártó is elismeri, hogy a konzolok rendíthetetlen játékosbázissal rendelkeznek, de nem árt egy kis extra meggyőzés. Az NVIDIA értékesítési igazgatója, Matt Wright nemrégiben interjút adott az MCV-nek, ahol elmondta, "a PC életképes alternatívája lehet a next-gen konzoloknak[...]. A PC-platform messze felülmúl minden konzolt, hiszen a játékokon kívül számos extra funkció köthető a számítógépekhez."

Hozzátette, ha a "PC-t kívülről szemlélnénk, a laikusok számára sokkal bonyolultabbnak tűnhet", de a vállalat is azt akarja, hogy a számítógépes játékok hozzáférhetőbbek lennének, s így már sokkal vonzóbb és relevánsabb lehet az alkalmi játékosok körében is.

Az NVIDIA szerint a Steam legalább olyan online szolgáltatás, mint az Xbox Live és a PSN, sőt a Steamnek jelenleg több felhasználója van, mint bármelyiknek a kettő közül. Wright arra a következtetésre jutott, hogy kétféle játékos létezik: az egyik egy teljesen új generáció, amely a World of Tanksen és a Minecrafton nőtt fel, a másik pedig egy hatalmas közösség, akik szimplán PC-n szeretnek játszani.

201.
201.
-PC-
#199: :DDD

Én tudom hogy ki ez a csicska. Egy másik fórumon dumáltunk az Assetto Corsa-ról hogy milyen jó értékelései vannak aztán megjelentek irigykedni. Majd felment a metacritic-re és odabiggyesztette az 1 pontját az akkor 40 darab 10 pontos közé. Természetesen rögtön jelentettem a metának és ki is törölték a szutyok pontját.

Még meg is van a kép mert elmentettem amivel be regisztrált, természetes akkor regisztrált oda és ez volt az első értékelése :

http://www.kepfeltoltes.hu/131205/metak_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kegyetlen szintű kissebbségi komplexusa van a PC-től úgyhogy ne kíméljétek az arcát , hadd érezze a törődést még jobban xD
200.
200.
akifourteen
Ez a hir azert jott letre mert most minden a next gen konzolok korul forog. Biztosra megyek,hogy mindket konzol gyarto megkereste az nvidiat a grafikus chip vegett de 100% draga lett volna az alkatresz. Mivel az AMD mellett dontott mindket ceg ezert az NVIDiA ezzel probalja magat fentartani,hogy buzditsa a PC-es tarsadalmat arra,hogy a PC a kiraly es vegyetek a meregdraga kartyainkat. Amig PC-en jatszottam addig ATI kartyaim voltak es nagyon megvoltam veluk elegedve a konzolokba is szepen teljesitenek.
199.
199.
Ooorky
#198: Tuti egy tört X360-on tolja a TDK és Verbatim márkájú játékait :D
197.
197.
SP4C3F0X
Nem jobb egyikse a másiknál és elégedjetek meg ennyivel. Mindre lesz olyan játék ami a másikra nincs, a tucatjátékok pedig mindhárom platformra megjelennek úgyis. Ezzel le is lehet zárni a vitát.
194.
194.
DON GONDOCS
ugryba és a sok retardált majom, hogy bírnak itt vergődni újra és újra.
187.
187.
kolosszus87
#185: Célzás rásegítés nélkül is tökéletesen lehet boldogulni, az más kérdés, hogy te nem szoktál hozzá, kell egy pici idő mire átszokik az ember a kontrollerre, de hidd el, hogy szuperül lehet vele boldogulni.
181.
181.
adam6751
#178: Te meg miből gondolod hogy tápozok? Hmm? Amúgy szabadidőmben parkourozok, az elsődleges "segédeszközöm" az edzésben a megfelelő étrend és a saját testsúlyos gyakorlatok. Oké, a külsőm miatt súlyzózok és fehérjét is viszek be, de abba nincs semmi ostobaság. Nem csalok, nem vagyok szar.
179.
179.
Shotgun Blues
#166: Attól függ. Egy mmorpg-hez jelenleg nincs jobb eszköz, mint a bill+egér. De stratégiához, FPS-hez is jobb.
178.
178.
Lorthirash
#161: Ezzel az edzéssel meg már a fasz ki van mindenki tápozik mint egy csirke..... menjen el küzdősportolni de ami most megy konditeremben ez a tápozás azzal nem csinálsz semmit nem nő a kitartásod gyakorlatilag csalsz és egy nagy szar vagy.
177.
177.
Lorthirash
#161: Ilyen hülyeséget még nem hallottam ez nem platform függő lol
176.
176.
Necreon
#175: Persze félreértés ne essék, nem állítom hogy tévednének.
175.
175.
Necreon
De furcsa hogy ezt nem mondogatta ilyen bőszen az NVidia, amikor az egyik konzolba ők gyártották a GPU-t, és most hogy mindkettőben AMD van, hirtelen a PC lett az isten szerintük is.

De utálom az ilyen gerinctelen tenyérbe mászó cégeket.
174.
174.
kristof97
#173: Igen, dolgozni sokkal egyszerűbb és hatásosabb is egy PCvel. :D Csak ugye mire is találták ki az egyiket, és mire a másikat? :)
173.
173.
csikitas
Egy PC mindig jobb lesz mint egy Konzol ! a PC-k teremtettél őket :P
172.
172.
Gery8922
jó lenne tényleg ha a pcét tényleg jobban optimalizálnák a játékokra
mert ez így plusz pénz de sok
h kell egy új pc 3-5 évente
és egy konzol
drukolok hogy össze jöjjön
jó lenne 150 ezer környékén kapni egy brutál pc ét ami jó 8 évig
és semmi baj nem lenne vele és játszani is fullos lenne
már csak az lenne a még jobb hogyha hordozható is lenne
pl telefonom rányomom internetek keresztül no akkor tutti csak pc
170.
170.
kristof97
#168: Pontosítok: Az egér pontosabb. De billenytűzeten nem tudod szabályozni a gomb lenyomásának erősségét, mert úgy működnek mint a 2 állású kapcsolók (0-1), míg a ravaszokon és a stick-eken tudod. Egyébként felnőni nem nőttek fel még rajta, mert nem játszik vele 5 éve a most 14 éves Benőke. :D Akik pedig már felnőttek, azok pedig nem a MCn nőttek fel.
169.
169.
mikotamas
2 millabol meg az ejfel tornyot is felulmulja....
168.
168.
mestermagyar
#166: Dehogynem, ha egyszer a bill/egér páros pontosabb.

A minecraft már van lassan 5 éves, bizony sokan azon nőnek fel. Gondolj egy csomó nokedlire, aki a szervereken van egész nap, vagy youtube "videókat" tölt fel. Látszik, hogy az ilyen népjátékoknak nem szabadna multira, és felvételre érdemesnek/képesnek lenniük. Ugyanaz, mint ahogy én meg age of empires-en nőttem fel, csak nekem nem volt ott a youtube, hogy minden körömet kirakjam rá.
167.
167.
Lauditore
Ja és a split-screen coop-ot nem fogja semmi felülmúlni.
166.
166.
Lauditore
"az egyik egy teljesen új generáció, amely a World of Tanksen és a Minecrafton nőtt fel, a másik pedig egy hatalmas közösség, akik szimplán PC-n szeretnek játszani." Hogy mi? WoT-on meg Minecrafton még senki nem nőhetett fel :D Ez dúúúúúrva. Amúgy az nvidia is bekaphatja. Csapjatok egy normálisan működő kontrollert egy gamer pchez és a konzolosok nagy részét nyerik. Ennyi. A bill meg az egér nem játékra van, hanem kezelni a számítógépet.
165.
165.
adam6751
#163: Nem általánosítottam arpika85-el ellentétben...akinek valószínűleg csak a szája nagy...magamról sem írtam, csak a környezetemben lévőket jellemeztem...Azt mondod dagadt kocka konzolos? Rendben, elhiszem. Izmos szuper atléta PC-s meglehet. Felénk máshogy mennek a dolgok...
163.
163.
Ooorky
#161: Nagyot mondtál töröld meg a szádat ^^
Az én környezetemben nincs egyetlen menő konzolos se, aki csajozik meg edzeni jár.
Csak egy halom családos, dolgozó emberke, aki soha b. életben nem venne konzolt, mert tv és a nappali az asszony territóriuma :P
153.
153.
Ra1D3n
#152: Ez persze nem csak az átlag magyar emberre igaz, hanem úgy en bloc az egész világra levetíthető...
145.
145.
SP4C3F0X
Mindenki azt tartja jónak amije van (PC-s táborban még hardver szinten is összeugranak a fogyatékkal élők, hiába játszható egy játék fullban bármely gyártó termékékvel legyen az videokártya vagy processzor). Vitának nincs helye, PC hátránya technikailag nincs, csak annyi hogy vagy kijön rá valami vagy késve, vagy nem. Konzolnál szerintem kell egy kis butítás hogy irányítható legyen egy-egy játék - célzásélmény szerintem nem olyan jó kontrollerrel, inkább örül az ember ha sikerül eltalálni az ellenséget. Exkluzív játék mindenre van, PC-n inkább szimulátorok, RPG, kaland van előnyben, konzolos szinten pedig akinek box van az nem játszik a last of ussal, akinek ps az pedig nem játszik a dead risinggel. Egyszerű.
142.
142.
gyerecske
#136: Egér + bill. egyedül csak FPS-nél használható jobban, az összes többi műfajhoz jobb a kontroller.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...