Ismét mozog a DriveClub és a Killzone

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 30.
  • Videó
Link másolása
A Sony lepaktált a brit Channel 4-gyel, így a TV-csatorna ezentúl kiemelten foglalkozik majd a PlayStation 4 körüli csinnadrattával. Ez ugye minket nem érint, viszont új videó látott napvilágot a DriveClubról és az új Killzone-ról.

A Channel 4 a szigetország egyik legnépszerűbb TV-csatornája, ahol ezentúl sűrűn megfordul majd a PS4 és annak játékfelhozatala. Kezdésként nézzünk bele a DriveClubba és a Killzone: Shadow Fallba.

21.
21.
crashpipi
#19: Az nem az a játék. A ProjectCars jön az új konzolokra, pc-re és SteamOS-re is majd jövő év végén asszem.
Mondjuk egyelőre nagyon mézesmadzag gyanús, mivel millió éve készül, egyszer már eltolták az új gépekre való átírás miatt, plusz hivatalosan kint van az oldalukon, hogy minimum vga-ként elég neki egy Geforce 9600GT is :D, ami vicces, mert a nextgennek vallott gémeknek azért mindnek van már gépigénye is. Valamit valamiért. :) Ha valóban olyan ütős lenne, mint a videókon, akkor az a hardveren is látszana. Ez ilyen futottak még kategória lesz szerintem. De ne legyen igazam, hátha meglepődünk.
20.
20.
Jared
nagyon fasza a drive :)
19.
19.
Tokodboy
#17: Én úgy tudom, hogy elkaszálták Kickstarteren.
18.
18.
crashpipi
Ez gyönyörű! :) így kell ezt! :) Csak azt nem értem, ha dolgoznak rajta, csiszolgatják, szépül, miért nem lehet mondjuk egy teljes kört megmutatni belőle? :S
16.
16.
SP4C3F0X
#15: Ja tévedtem valami hasonló jön csak más címmel.
15.
15.
SP4C3F0X
Drive Club jön PC-re is, ráadásul a béták már most elérhetőek.
4.
4.
lalooohun
2.
2.
hurkagyurka2
#1 Pedig már majdnem leírtuk, erre tessék! Lehet, hogy mégiscsak az egyik legnagyobb meglepetés lesz? :) Brutál jól néz ki..
1.
1.
ikaralyos01
Atya Isten! A DriveClub egyre dúrvább. Lassan nem hiszem el amit látok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...