MOBA készül a Warhammer 40.000 alapján is

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Ezt is megéltük: a Warhammer 40.000 alapján is MOBA készül, méghozzá nem más fejleszti, mint a brit Eutechnyx frissen alakult mobilos divíziója. A Storm of Vengeance a jövő év elején érkezik.

A Games Workshop összeállt az Activision-féle NASCAR-játékok és az Auto Club Revolution mögött is álló Eutechnyx-szel, közös munkájuk gyümölcse a Warhammer 40.000: Storm of Vengeance lesz PC-re és mobilokra.


A játék 2014 első negyedében érkezik, és egy, a Warhammer 40.000-univerzumban játszódó MOBA lesz, melynek története a Piscina 4 bolygón zajló konfliktus körül forog a Beliallal és Ghazghkull Thrakával a főszerepben. A további részletekre és az első látnivalókra még várni kell, a fenti kép is csak illusztráció.

13.
13.
kingpeachy
Nem a mobákkal van a baj. Az eredetiség teljes hiánya a probléma. Van két eltérő, de a moba stílus jegyeket és alapokat lerakó játék: A dota és a LoL. Az összes többi pedig meg se próbál valami egyedit alkotni és szerintem szomorú:S
12.
12.
Drazhar
Maga az ötlet nem hülyeség, a WH40k világa tökéletes erre, én inkább a készítők miatt mondom azt, hogy mégse eszik olyan forrón a kását... :S
11.
11.
markoci555
én kérnék szépen akkor egy Star Wars-ost is :D
10.
10.
AnimeWarlord
Én személy szerint várom. Imádom a wh40k univerzumot és van is miből építkeznie, játékstílustól függetlenül. Ha kihasználják a világban rejlő lehetőségeket egész frankó kis MOBA lehet belőle. Addig viszont hajrá Dota2!
9.
9.
medson
Nah már csak a Counter Strike vagy cod MOBA bejelentésére várok...
8.
8.
TryGun
#7: Habár abban igazad van hogy ott a Crusade , de attól szerintem ez sem halott ötlet ott van például a Dead Island Epidemic , amit szerencsém van alpha tesztben kipróbálni és szerintem ezerszer jobb mint a LOL meg a dota 2. (Magánvélemény és a LOL meg dota 2 fanok hagyjanak békén :D
7.
7.
Ah ez halott otlet, 2015-ig kell varni az Eternal Crusade-re, ami MMO lesz, de nagyon komoly, rengeteg ember egyszerre, tobb csatateren :-)
6.
6.
Ooorky
Ugyanakkora fa***** lesz, mint a Gyűrűk Ura MOBA...
1 hónappal megjelenés után már Bundle-ben adták, annyira nem vette senki se...
5.
5.
eszem
#4: Illetve Én szívesebben látnék egy Space Marine folytatást, újragondolást, illetve egy új stratégiát is.
4.
4.
eszem
Kicsit olyan érzésem van mint anno mikor kijött a WoW és elkezdet utána mindenki MMO-t gyártani. Ugye tudjuk mi lett ennek a hullámnak a vége? Pár fennmaradt a többi meg lehúzta a rolót. Itt is ez lesz szerintem.
3.
3.
PAtr0n
#2: Na ja. Most mindenki mobában utazna, a Dota meg Lol sikerén felbuzdulva. Megmondom őszintén, én a Blizzard féle Heroes of the Storm-tól se várok túl sokat, egy darabig játszák majd a WoW meg SC fanok, aztán gatya annak is.
2.
2.
sutgab
Ennyi mobát már! Az, hogy a LoL meg a DotA2 befutott, az nem azt jelenti, hogy ők is befognak. Egy hónapig talán lesz rajta pár ember, de aztán ki fog halni.
1.
1.
DON GONDOCS
Ez hiányzott már a rajongóknak -.- a warhammer onlinenak meg roló le.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...