Launch traileren a Battlefield 4: China Rising

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 4.
  • Videó
Link másolása
Tegnap jelent meg a Premium-játékosok körében a Battlefield 4 China Rising névre hallgató DLC-je, s ennek örömére a DICE egy akciódús előzetest és néhány screenshotot osztott meg a nagyvilággal.

Ahogy az lenni szokott: a Premium-tagsággal rendelkezők már elérhetik a China Rising DLC-t, melyben új multiplayer térképek kaptak helyet. A Silk Road, az Altai Range, a Guilin Peaks és a Dragon Pass mapokat tartalmazó csomag december 17-én élesedik az előfizetéssel nem rendelkezők számára.


Némi játékmenet:



11.
11.
D-day
Ennek a Guilin Peaks map nak tiszta vietnamos fillingje van :D
10.
10.
elvan a gyerek ha jatszik
#8: 1. Most az NSA az új gondolat rendőrség, vagy mi? Előtte is volt szólás szabadság, utána is lesz. És akkor mi van ha lehallgatnak? Ha nem tudod vállalni a véleményedet akkor jobb ha nem neten teszed közzé.

2. "Az USA az egyetlen igazán olyan nemzet, ami világbékét próbál fenntartani, és szeretni próbál mindenkit" Hát persze. Majd félszáz háborúban és fegyveres konfliktusban való részvétellel és több tíz millió halottal a háta mögött ez aligha lehet megkérdőjelezhető. Hacsak nem szarkasztikus próbáltál lenni, akkor meg bocs hogy nem jött át nekem...
9.
9.
mestermagyar
#8: Mármint a szolgáltatások tartalma/értékesítése.
4.
4.
#2: "China is a sickly, sleeping giant. But when she awakes the world will tremble". (according to Lord Amherst)
3.
3.
elvan a gyerek ha jatszik
Nácik helyett németeket kellett volna írnom, de értitek a légyeget így is szerintem
2.
2.
elvan a gyerek ha jatszik
Kíváncsi vagyok. A nácik, japánok, oroszok, arabok, zombik után most vajon a kínaiak lesznek az ügyeletes rosszak? És ha igen, akkor vajon ez egy maradandó trend lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...