VGX 2013: Ami még biztosan lesz

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 4.
  • Hír
Link másolása
Érkezett egy sajtóközlemény a szombati VGX-szel kapcsolatban, ebben több olyan címet is megemlítenek, amelyek biztosan ott lesznek a díjátadón valamilyen kedvcsináló formájában.

A VGX december 7-én, éjfélkor kezdődik, a szokásos díjátadási ceremónia mellett pedig a "még szokásosabb" játékbemutatóinkat és bejelentéseinket is megkapjuk. Az elmúlt hetekben folyamatosan csepegtették az ezekkel kapcsolatos teasereket a szervezők, és most egy hivatalos közleményt is küldtek, amiben további neveket említenek meg.

Így például biztosan számíthatunk majd új Dying Light-látnivalókra is, kapunk ízelítőt a South Park-szerepjátékból, lesz Broken Age, The Division, emellett most már az is fix, hogy a Nintendo egy Wii U-exkluzív játékkal készül szombatra. További érdekesség, hogy az este folyamán GTA V-koncert lesz, egészen pontosan a játék néhány előadója ad majd egy kis ízelítőt a hivatalos soundtrackből.

A VGX-es srácok szerint egyébként ez még csak a bemutatandó címek első hulláma, hamarosan még több játékról hullik le a lepel!

24.
24.
equinox42
#23: Kösz a hírt. hittem én a szónak is csak másik hivatalos oldalon néztem, ott meg egy büdös hír nem volt róla.
Kapcsot meg időszakosan olvasok, van hogy 2 hónapig minden nap, aztán meg 2 hónapig abszolút nem.
23.
23.
Drazhar
#22: Itt 'kapcson is volt hír, de itt a hivatalos Ubi bejelentés ha ennek jobban hiszel: http://blog.ubi.com/the-division-pc/
22.
22.
equinox42
#19: Hát én "csekkoltam", de nem bökte ki a szemem a bejelentés.
21.
21.
Drazhar
19.
19.
#12: Hivatalosan is bejelentették, hogy jön. Aki nemhiszi csekkolja le a játék weboldalát.
18.
18.
kopic
A Quantum Break-re kivancsi leszek !
17.
17.
kristof97
#16: A Mirrors Edge kíváncsi leszek, mert az 1et rossz játéknak tartom, legalább is alsó közép kategóriának, mert az alapötlet nagyon jó, de a megvalósítás elég gyatra lett. A vége nevetséges lett, de az már mindenképp biztató jel, hogy open world lesz a játék, ami nagy előrelépés az 1hez képest. Most meg lehet kövezni, de akkor privátban, mert érvelésekkel nem akarom spammelni még jobban a fórumot. :D De ha már felvetődött a Witcher 3, akkor Ciberpunk2077. Én nagyon-nagyon várom azt a játékot.
16.
16.
piskóta
Én a Witcher 3-ra vagyok nagyon kíváncsi, de remélem lesz Mirror's Edge 2 is.
15.
15.
kristof97
#12: Igen, PS4 + X1, de PCs verzióról is vannak hírek vagy legalább is híresztelések. Egyébként szerintem legszebb játék, amiről E3on gameplayt mutattak (kb. valósághű). :) De van róla egy nagyon vicces fotó: https://twitter.com/Ubisoft/status/407895008142835712/photo/1
14.
14.
Moldren
Már szombaton jön? :O Nagyon remélem hogy lesz Fallout 4!
11.
11.
kristof97
#8: Vagy Donkie Kong (feltéve, hogy jól írom le). :) Egyébként a The Divison az egyetlen multiplatform cím kb. ami eléggé érdekel és nincs róla sok gameplay (a WD is érdekel, de ott már csomó mindent elmondtak). Egyébként a Sony mutasson minél több gameplayt, és legyen beszédes a következő játékokról: Infamous, The Order 1886, Uncarted, Driveclub, Last Guardian, és még van egy játék, amiről csak egy trailert láttunk, de egy qrva erős mitológiai (szerű) lény van benne akinek van karma, meg lényeket is teremtett, meg egy hatalmas boss és sok vér és homok + piros színek. De nyugodtan mondhatnának valamit egy új God of Warról.
10.
10.
#7: Én arra vagyok kíváncsi, hogy vajon Nathan lesz e a főszereplő.
9.
9.
Yetikee
Dying Light és Fallout 4 megjelenést a népnek !
8.
8.
daenath
"a Nintendo egy Wii U-exkluzív játékkal készül szombatra"
eg egy Mario, netan Zelda vagy Metroid? Khhhmmmm :)
7.
7.
EBR2000
A The Division érdekel de én az új UC-ról akarok valamit!
6.
6.
bodortamas1
Division végreee újra hallatni fog magáról :3
4.
4.
giga321
Division látnivalóknak örülnék.
3.
3.
DON GONDOCS
Engem inkább új játékok bejelentése érdekelne.
2.
2.
kristof97
A Next-gen Unchartedról akarok infókat!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...