Mindent félretesz a DICE a Battlefield 4 miatt

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 5.
  • Hír
Link másolása
A Battlefield 4 problémáit még mindig nem sikerült kijavítania a svéd fejlesztőknek, az Electronic Arts állítása szerint ezért minden jövőbeli projektjüket félreteszik, és csak erre fognak koncentrálni.

Bár több mint egy hónapja kapható a Battlefield 4, még mindig elég komoly problémák vannak a játékkal, ráadásul a kedden megjelent China Rising DLC sem volt hibamentes, ami csak tetézte a bajt. A rajongók felháborodtak, ami nem meglepő - most az Electronic Arts magyarázkodik, és ígérget.

Méghozzá nem is akármit: az EA úgy nyilatkozott az IGN-nek, hogy a DICE egészen addig nem foglalkozik a jövőben érkező kiegészítésekkel és projektekkel, amíg ki nem gyomlálja a Battlefield 4 bajait; a svédek éjjel-nappal a játékon dolgoznak, jelenleg az FPS a legfontosabb számukra.

Ez nemcsak azt jelenti, hogy az egyes DLC-k valószínűleg a korábbi tervekhez képest valamivel később válnak letölthetővé (a China Rising már gyakorlatilag készen volt, azért adták ki), de akár a Star Wars: Battlefront és az új Mirror's Edge munkálatait is hátráltathatja a javítás. Noha az EA ezt nem erősítette meg, az IGN idevágó kérésére is úgy felelt, hogy jelenleg a Battlefield 4 a legfontosabb a számukra.

17.
17.
D-day
#16: Ja az összes Update levan szedve a legújjabb is é mégse működik :/
16.
16.
D-day
Esetleg valaki ha tolja itt Xbox 360 on a BF 4 et az válasszoljon már 1 kérdésemre :)
Előrendeltem a játékot amire rá is volt írva, hogy tartalmazza a China Rising csomagot, benne volt a dlc-hez valo kód eddig minden oké be is írtam még a legelső játszáskor és ki írta hogy Dec 3-ától használhatom.Most dec 6. van és még mindig nem bírok 1 tetves dlc pályára se fellépni :)) Mert Join helyett Buy dlc lehetőség van :D Íime a 40 milliós kérdés:Mi a **** isten ***** ért nem működik? xD
15.
15.
rethrospektiv
Anno a Windows ME-t hívták "bug edition-nek" :) A torténelem ismétli önmagát....
14.
14.
FrankBlack
#13: Pontosan :) Elég szomorú, de így van :(
Plusz szerintem nem csak a DICE-nak kéne félretennie mindent, és hibákat javítani a BF-ben, hanem szinte mindenkinek, mert az utóbbi években olyan szinten hemzsegnek a játékok a bugoktól, hogy engem már q****ra idegesít.

Ezért is én pl. már évek óta áttértem arra, hogy egy játékot csak akkor szerzek be, amikor már össze-vissza foltozták (sok patch kijött már), és a DLC-ket is kiadták már, és az egészet egy jó kis akció-leárazás keretében olcsón adják. DE még akkor is sokszor annyi bug van, hogy borzalom. Nekem nagyon kiábrándító.
13.
13.
Drazhar
Azért valahol röhejes, hogy ennek egy teljesen alapvető dolognak kellene lennie - nem egy ilyen "hűű akkor most bejelentjük, hogy végre felpatchelik olyanra amilyen állapotban megjelennie illene".
12.
12.
Jani379
A Battlefield 3 Premium Edition baromi tartalmas szórakozást nyújt számomra. Addig bőven el leszek még vele amíg kiforrja magát a negyedik rész.
11.
11.
Starkiller89
OFF:

Szülinapomra kaptam 2 béta játékot 24 ezerért... :)
10.
10.
Starkiller89
Kamu, csak vmi hírt adnak magukról, hogy ne pártoljanak el a játékosok...Ghostsnál is ugyanez volt és van...megjelenés óta játszhatatlan, de olyan szinten, hogy inkább BF4-et is megvetem...
9.
9.
Ruga
Vegre.
6.
6.
kiskenguru
Ui.: A 3-ban is bőven volt idegesítő hiba, ami már a BFBC2-ben is megvoltak. Azt nem tudták kijavítani X-idő alatt. Akkor meg hova kapkodnak...
5.
5.
kiskenguru
Szerintem elsiették 4-et. A 3-ban is lett volna még bőven potenciál. Nem szabad, nem kell rohanni. Azért mert CoD:Ghost meg új konzol még nem indok arra hogy osszecsapják a játékot. Remélem ebből tanulnak, és nem arra koncentrálnak hogy egy játékhoz megjelenés után már szinte azonnal legyen fizetős DLC, hanem hogy egyáltalán egy használható, működő alapverziót készítsenek. Szubjektív vélemény, de a Valve nekem az etalon.
3.
3.
Lorthirash
Bár én még így bugosan is imádom de ennek már itt volt az ideje
2.
2.
PolluxHUN
Engem leginkább a beakadó és elnémuló hang idegesít ....főleg 5.1-nél gyakori! (persze van crash is néha) Úgyh hajrá támogatom a lelkesedést csak legyen is eredménye! +ha már itt tartunk értem én h ATI & DICE most két jó barát. Együtt issza ...ja nem...csak együtt csinálja a Mantle API-t! Ami khurvajó...tényleg! Csak addig igazán csinálhatna az ATI is egy normális WHQL drivert...mert ezek a kókány beta driverekkel adnak a xarnak egy pofont!
1.
1.
Edy92
Helyes. Nem is értem miért akarták ennyire hamar kiadni a Battlefield az Battlefield, a Call of Duty az Call of Duty. Aki mindkettővel játszott multiba és nem warezolta azt tud különbséget tenni és ha neki BF kell akkor nem COD-ot fog venni. Ezzel arra lyukadok ki, hogy nagyon sietve adták ki szándékosan amiatt, hogy a COD előtt legyen a boltok "polcain" de rohanásnak ez az ára. Nem is bánom, hogy nem sietnek a DLC-el mert felesleges, hogy 2 havonta jöjjön új conent a játékhoz. BF3-nál sem az volt, hogy egyből jött a Prémium tartalom hanem 1 év után ha emlékezeteim nem csalnak. Végszóként csak eljutnak oda, hogy tavaszra megkapjuk mi "elégedett vásárlók" az 1.0-ás verzsönt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...