Mindent félretesz a DICE a Battlefield 4 miatt

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 5.
  • Hír
A Battlefield 4 problémáit még mindig nem sikerült kijavítania a svéd fejlesztőknek, az Electronic Arts állítása szerint ezért minden jövőbeli projektjüket félreteszik, és csak erre fognak koncentrálni.

Bár több mint egy hónapja kapható a Battlefield 4, még mindig elég komoly problémák vannak a játékkal, ráadásul a kedden megjelent China Rising DLC sem volt hibamentes, ami csak tetézte a bajt. A rajongók felháborodtak, ami nem meglepő - most az Electronic Arts magyarázkodik, és ígérget.

Méghozzá nem is akármit: az EA úgy nyilatkozott az IGN-nek, hogy a DICE egészen addig nem foglalkozik a jövőben érkező kiegészítésekkel és projektekkel, amíg ki nem gyomlálja a Battlefield 4 bajait; a svédek éjjel-nappal a játékon dolgoznak, jelenleg az FPS a legfontosabb számukra.

Ez nemcsak azt jelenti, hogy az egyes DLC-k valószínűleg a korábbi tervekhez képest valamivel később válnak letölthetővé (a China Rising már gyakorlatilag készen volt, azért adták ki), de akár a Star Wars: Battlefront és az új Mirror's Edge munkálatait is hátráltathatja a javítás. Noha az EA ezt nem erősítette meg, az IGN idevágó kérésére is úgy felelt, hogy jelenleg a Battlefield 4 a legfontosabb a számukra.

17.
D-day
#16: Ja az összes Update levan szedve a legújjabb is é mégse működik :/
16.
D-day
Esetleg valaki ha tolja itt Xbox 360 on a BF 4 et az válasszoljon már 1 kérdésemre :)
Előrendeltem a játékot amire rá is volt írva, hogy tartalmazza a China Rising csomagot, benne volt a dlc-hez valo kód eddig minden oké be is írtam még a legelső játszáskor és ki írta hogy Dec 3-ától használhatom.Most dec 6. van és még mindig nem bírok 1 tetves dlc pályára se fellépni :)) Mert Join helyett Buy dlc lehetőség van :D Íime a 40 milliós kérdés:Mi a **** isten ***** ért nem működik? xD
15.
rethrospektiv
Anno a Windows ME-t hívták "bug edition-nek" :) A torténelem ismétli önmagát....
14.
FrankBlack
#13: Pontosan :) Elég szomorú, de így van :(
Plusz szerintem nem csak a DICE-nak kéne félretennie mindent, és hibákat javítani a BF-ben, hanem szinte mindenkinek, mert az utóbbi években olyan szinten hemzsegnek a játékok a bugoktól, hogy engem már q****ra idegesít.

Ezért is én pl. már évek óta áttértem arra, hogy egy játékot csak akkor szerzek be, amikor már össze-vissza foltozták (sok patch kijött már), és a DLC-ket is kiadták már, és az egészet egy jó kis akció-leárazás keretében olcsón adják. DE még akkor is sokszor annyi bug van, hogy borzalom. Nekem nagyon kiábrándító.
13.
Drazhar
Azért valahol röhejes, hogy ennek egy teljesen alapvető dolognak kellene lennie - nem egy ilyen "hűű akkor most bejelentjük, hogy végre felpatchelik olyanra amilyen állapotban megjelennie illene".
12.
Jani379
A Battlefield 3 Premium Edition baromi tartalmas szórakozást nyújt számomra. Addig bőven el leszek még vele amíg kiforrja magát a negyedik rész.
11.
Starkiller89
OFF:

Szülinapomra kaptam 2 béta játékot 24 ezerért... :)
10.
Starkiller89
Kamu, csak vmi hírt adnak magukról, hogy ne pártoljanak el a játékosok...Ghostsnál is ugyanez volt és van...megjelenés óta játszhatatlan, de olyan szinten, hogy inkább BF4-et is megvetem...
9.
Ruga
Vegre.
6.
kiskenguru
Ui.: A 3-ban is bőven volt idegesítő hiba, ami már a BFBC2-ben is megvoltak. Azt nem tudták kijavítani X-idő alatt. Akkor meg hova kapkodnak...
5.
kiskenguru
Szerintem elsiették 4-et. A 3-ban is lett volna még bőven potenciál. Nem szabad, nem kell rohanni. Azért mert CoD:Ghost meg új konzol még nem indok arra hogy osszecsapják a játékot. Remélem ebből tanulnak, és nem arra koncentrálnak hogy egy játékhoz megjelenés után már szinte azonnal legyen fizetős DLC, hanem hogy egyáltalán egy használható, működő alapverziót készítsenek. Szubjektív vélemény, de a Valve nekem az etalon.
3.
Lorthirash
Bár én még így bugosan is imádom de ennek már itt volt az ideje
2.
PolluxHUN
Engem leginkább a beakadó és elnémuló hang idegesít ....főleg 5.1-nél gyakori! (persze van crash is néha) Úgyh hajrá támogatom a lelkesedést csak legyen is eredménye! +ha már itt tartunk értem én h ATI & DICE most két jó barát. Együtt issza ...ja nem...csak együtt csinálja a Mantle API-t! Ami khurvajó...tényleg! Csak addig igazán csinálhatna az ATI is egy normális WHQL drivert...mert ezek a kókány beta driverekkel adnak a xarnak egy pofont!
1.
Edy92
Helyes. Nem is értem miért akarták ennyire hamar kiadni a Battlefield az Battlefield, a Call of Duty az Call of Duty. Aki mindkettővel játszott multiba és nem warezolta azt tud különbséget tenni és ha neki BF kell akkor nem COD-ot fog venni. Ezzel arra lyukadok ki, hogy nagyon sietve adták ki szándékosan amiatt, hogy a COD előtt legyen a boltok "polcain" de rohanásnak ez az ára. Nem is bánom, hogy nem sietnek a DLC-el mert felesleges, hogy 2 havonta jöjjön új conent a játékhoz. BF3-nál sem az volt, hogy egyből jött a Prémium tartalom hanem 1 év után ha emlékezeteim nem csalnak. Végszóként csak eljutnak oda, hogy tavaszra megkapjuk mi "elégedett vásárlók" az 1.0-ás verzsönt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...