VGX 2013: Hat percig mozog a Dying Light

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 8.
  • Videó
Link másolása
A Dying Light nem trailert kapott a VGX-en, a Techland egy hatperces gameplay demóval készült a díjátadóra. Megnyugodhattok, nappal van, zombikból ilyenkor csak elvétve akad az utcákon.

A Dying Light játékmenetét alapvetően befolyásolja, hogy nappal vagy éjjel van, nappal inkább a felfedezésé és a gyűjtögetésé a főszerep, éjszaka viszont megvadulnak a zombik, és az életünkért kell küzdenünk. A Techland egy nyugisabb jelenetet választott a VGX-re, ezt nézhetitek meg alább:

9.
9.
Ghost26Dave
Az xray rendszer nem is olyan rossz.
7.
7.
sebtapasz
nekem valamiért nem igazán nyerte el a tetszésemet, de attól még lehet jó játék lesz...
6.
6.
Dízel
mivel más mivel különb és mivel jobb ez mint a dead island? ami mar jó ideje kijött?! eszetlen futkorászás. baltával csapkodás a tömegbe. olyan érzése van az embernek mintha ő maga is egy agyatlan zombi lenne. jó nagy szar ez a game.
5.
5.
bcrics
6 percig, de minek.
4.
4.
Zombiekiller6
#2: Ja az összes videóban megmutatják, a mászást, a kalapácsot, a zombikat, a különböző féle rúgásokat azt cső. Kezdem úgy érezni ebből ugyanaz lesz, mint a Dead Islandből :( Fasza trailer, 0 játék :(
2.
2.
bodortamas1
Lószart sem mutattak, a videó hírértéke egyenlő a nullával, ezeket már mind láttuk, sőt, többet is. Co-op gameplayt mutassanak.
1.
1.
Shannaro
A csonttörés kegyetlen jó ötlet. Ripsz-ropsz egy-két koponya, és már iszkolunk is tova.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...